Βασίλης Παϊτέρης: Ο «γύφτος» είναι μια λέξη, η οποία καταρχάς δεν είναι φυλή, είναι ο σιδεράς

Βασίλης Παϊτέρης: Ο «γύφτος» είναι μια λέξη, η οποία καταρχάς δεν είναι φυλή, είναι ο σιδεράς

«Η δουλειά του είναι έτσι που είναι βρώμικος» πρόσθεσε

paiteris
Ο Βασίλης Παϊτέρης εξέφρασε την άποψή του σχετικά με τη χρήση της λέξης «γύφτος» στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αφορμή των δηλώσεών του στάθηκε μια δημοσίευση που έκανε ο Μάνος Ιωάννου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του Μιχάλη Ρέππα και είχε γράψει: «Εγώ κάνω τον γύφτο και αυτός γελάει».

Με βάση αυτό, ο Βασίλης Παϊτέρης σχολίασε: «Ο καθένας μπορεί να γελάσει ή να κλάψει. Δεν είναι κακό να γελάσει κάποιος επειδή τον είπε γύφτο. Ο "γύφτος" είναι μια λέξη, η οποία κατ΄αρχάς δεν είναι φυλή. Είναι ο σιδεράς που η δουλειά του είναι έτσι που είναι βρώμικος».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxn3nfgzmo1t)

Και πρόσθεσε: «Από την άλλη μεριά αν το πούμε σαν να κορόιδεψε ορισμένους ανθρώπους, ας πούμε τους Ρομά, η λέξη "γύφτος" είπαμε πως είναι ο σιδεράς. Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν μένουν σε άθλια κατάσταση - όπως ξέρει όλος ο ελληνικός λαός - χωρίς φως, χωρίς νερό, δεν πλένονται και είναι βρώμικοι. Από εκεί βγήκε και η φράση "να αυτός είναι γύφτος", άρα αυτός είναι σιδεράς».

Επίσης, ανέφερε: «Τώρα όσον αφορά πως ο άλλος γέλασε ή το πήρε κοροϊδευτικά, ο καθένας λέει ό, τι θέλει, δημοκρατία έχουμε, μπορεί να πει ο καθένας ό, τι θέλει. Εγώ τι να του πώ τώρα, γιατί είπες αυτό;».

Και τέλος είπε: «Έχω πει επανειλημμένως, δεν με πειράζει γιατί δεν απευθύνεται σε κάποιον, απευθύνεται σε ένα επάγγελμα. Μπορεί να πιάσει όλους τους σιδεράδες και να πει: "Παιδιά είστε βρώμικοι". Ή να πιάσει όλους αυτούς τους βρώμικους και να πει: "Είστε βρώμικοι και γελάω". Τρελός είναι ό, τι θέλει κάνει».

Ειδήσεις σήμερα:

Με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών η βόμβα στον Πειραιά - Ψάχνουν τον στόχο

Taste Atlas: Διέπρεψε η ελληνική κουζίνα - Δεύτερη θέση σε όλο τον κόσμο


«Έκανα μ... πρέπει να χτύπησα αστυνομικό» είπε ο 18χρονος στον αδελφό του αφού έριξε τη φωτοβολίδα στου Ρέντη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης