Νίκος Παππάς: Ο Λιάγκας απαιτεί «συγγνώμη» που τον στοχοποίησε ως χοντροφοβικό - Η απάντηση με βίντεο από το 2019

Νίκος Παππάς: Ο Λιάγκας απαιτεί «συγγνώμη» που τον στοχοποίησε ως χοντροφοβικό - Η απάντηση με βίντεο από το 2019

«Αν αύριο κάνω παιδί και βγει χοντρό, να το κράζει ο Λιάγκας;» είπε σε συνέντευξη ο μπασκετμπολίστας - Τι έλεγε ο Λιάγκας για τις εύσωμες

liagas_pappas3
Ως χοντροφοβικό στοχοποίησε τον Γιώργο Λιάγκα ο Νίκος Παππάς σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε για μία εκπομπή-podcast.

Για τα προβλήματα που σκέφτεται σχετικά με το μεγάλωμα ενός παιδιού σήμερα, ο μπασκετμπολίστας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: «Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να φέρεις έναν άνθρωπο στο κόσμο σε αυτήν την κακεντρεχή και μισαλλόδοξη κοινωνία. Σκέφτομαι, αν αύριο – μεθαύριο κάνω παιδί με μία κοπέλα από το Ζαίρ και μου βγει πιο μελαμψό, θα φοβάται μη βγει από το σπίτι. (Σκέφτομαι) Αν γίνει γκέι, θα φοβάμαι μην είναι δακτυλοδειχτούμενο στο σχολείο και του κάνουν bullying; (Σκέφτομαι) Αν βάλει τηλεόραση, να δει το κράζει ο Μπέος ή άμα βγει χοντρό να το κράζει ο Λιάγκας;».

Η αντίδραση του δημοσιογράφου ήταν άμεση, καθώς κάλεσε μέσα από το «Πρωινό» τον Νίκο Παππά να του ζητήσει συγγνώμη. Ενοχλημένος και με έντονο ύφος, είπε στον τηλεοπτικό αέρα: «Μια στιγμή, είναι επί προσωπικού. Τον καλώ δημόσια να ζητήσει συγγνώμη. Δεν απειλώ με μηνύσεις και αγωγές, τον καλώ δημόσια και να βγει να πει πότε βγήκα εγώ και κορόιδεψα έναν άνθρωπο που είναι χοντρός. Να βγει, να μου το πει και να ζητήσει συγγνώμη». 

Δείτε το βίντεο


Η απάντηση Παππά
Ο Νίκος Παππάς απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα και μόνο συγγνώμη δεν ζήτησε με το βίντεο που δημοσίευσε σε Instagram Srories. Αντιθέτως, ανέβασε ένα απόσπασμα από παλιότερη αναφορά του παρουσιαστή στις γυναίκες με παραπανίσια κιλά.

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μία κοπέλα με παραπάνω κιλά από αυτό που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε φυσιολογικό, δεν ξέρω πώς να το πω – δε λέω τη λέξη χοντρή- αλλά λέω μία κοπέλα με παραπάνω κιλά να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της ότι είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι, να είναι υγρή και να είναι στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace», έλεγε το 2019 ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Νίκος Παππάς με ειρωνική διάθεση έγραψε πάνω από το βίντεο: «Συγγνώμη Γιώργο μου».
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρή έκρηξη βόμβας στο κέντρο του Πειραιά - Ζημιές σε ακτίνα 300 μέτρων

Ρόλερ κόστερ ο καιρός: Βαθιά άνοιξη μέχρι αύριο, κύμα ψύχους το Σαββατοκύριακο και Χριστούγεννα με... καραβάκι

H Μπάγερν άφησε εκτός Ευρώπης τη Γιουνάιτεντ - Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης