Τζο Μανγκανιέλο: Ξανά ερωτευμένος μετά τη Βεργκάρα - Ποια είναι η σύντροφός του

Τζο Μανγκανιέλο: Ξανά ερωτευμένος μετά τη Βεργκάρα - Ποια είναι η σύντροφός του

Η Κέιτλιν Ο' Κόνορ είναι μαζί με τον 46χρονο ηθοποιό μετά το διαζύγιό του

Joe_Manganiello
Ο Τζο Μανγκανιέλο εθεάθη με τη νέα του σύντροφό Κέιτλιν Ο' Κόνορ, στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ενόψει των εορτών και παρακολούθησαν έναν αγώνα των New York Jets.

Ο 46χρονος πρωταγωνιστής του «Magic Mike», ο οποίος πήρε διαζύγιο από τη Σοφία Βεργκάρα πριν λίγο καιρό, είναι ξανά ερωτευμένος.

Το ζευγάρι παρευρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, πριν δει τον αγώνα New York Jets - Houston Texans στο στάδιο Met Life. Το βράδυ του Σαββάτου, εμφανίστηκαν στο γκαλά για την 20ή επέτειο του Children Of Armenia Fund στο Cipriani στο Μανχάταν. Ο Μανγκανιέλο, που κατάγεται από την Αρμενία, έλαβε το ανθρωπιστικό βραβείο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, τονίζοντας τις αρμενικές ρίζες του που ανακαλύφθηκαν στην εκπομπή του PBS Finding Your Roots νωρίτερα μέσα στο έτος.

Κλείσιμο

Η ηθοποιός Κέιτλιν Ο' Κόνορ γεννήθηκε το 1990 και ήταν μέλος του καστ στο φινάλε της σειράς «Two and a Half Men». Έχει επίσης εμφανιστεί σε τρία επεισόδια στο «Tosh.0» του Comedy Central καθώς και στο «Key & Peele». Βραβεύτηκε ως ένα από τα «Δέκα πιο καυτά κορίτσια στην Αμερική» από το Maxim το 2013, έχει συμμετάσχει σε πολλές γνωστές διαφημίσεις, ενώ έπαιξε και στην ταινία μεγάλου μήκους «Southpaw» του 2015.
oconor

okonnor
Μανγκανιέλο και Βεργκάρα, παντρεύτηκαν το 2015, όμως ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούλιο, με πηγές να αναφέρουν ως παράγοντα τις αντίθετες προσωπικότητές τους. Σύμφωνα με τους γνώστες, ο ηθοποιός περιγράφεται ως «μεγάλο παιδί» που απολαμβάνει δραστηριότητες όπως το Dungeons & Dragons, την πάλη, τα βιντεοπαιχνίδια και τις συναυλίες.
vergara_-_mangianelo
Η Βεργκάρα από την άλλη πλευρά, εστιάζει περισσότερο στις πολυτελείς εμπειρίες, το καλό φαγητό και τον τρόπο ζωής των διασημοτήτων. Οι πηγές σημείωσαν ότι ενώ αρχικά τους έλκυαν οι διαφορές τους, με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι διαφορές συνέβαλαν στο να απομακρυνθούν μεταξύ τους.

Ειδήσεις σήμερα

Τα είχα για φύλακες λέει ο 37χρονος για τα σκυλιά που κατασπάραξαν την 50χρονη - Πώς έγινε η επίθεση

Η κυβέρνηση βάζει «λουκέτο» μακράς διαρκείας στις εξέδρες των γηπέδων - Έτοιμος για σύγκρουση ο Μητσοτάκης

Πόσοι ήταν τελικά οι Έλληνες της Μικράς Ασίας το 1920;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης