Πειραιάς: Με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Πάνο Κιάμο η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη λαμπερή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο
Ο Πειραιάς μπήκε και επίσημα στην εορταστική περίοδο με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου.
Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης που διοργανώθηκε, ήταν η Ρούλα Κορομηλά που ανέλαβε την παρουσίαση και ο Πάνος Κιάμος, που με τα τραγούδια του διασκέδασε μικρούς και μεγάλους.
Στο Δημοτικό Θέατρο παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στη φωταγώγηση, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης με τη σύζυγο και τα παιδιά τους. Στο Δημοτικό Θέατρο πήγε, μεταξύ άλλων και η Νόνη Δούνια.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxj5v1znwzrd)
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η Ρούλα Κορομηλά
H Βάλια Κυριαζή και ο Γιάννης Μώραλης με τα παιδιά τους, Πέτρο και Γιολάντα
Ο Πάνος Κιάμος και η Ρούλα Κορομηλά
Η Νόνη Δούνια
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι