Ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής στο «Σπίτι με το MEGA»

Ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής στο «Σπίτι με το MEGA»

Απόψε στις 22:00

spiti-me-to-mega
Δύο μύθοι της ελληνικής μουσικής σκηνής. Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, και αγαπημένοι φίλοι, συναντιούνται απόψε στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Γιώργο Κατσαρό και τον Κώστα Χατζή σε μία βραδιά με διαχρονικές επιτυχίες και μελωδίες που έχουν μείνει ανεξίτηλες στην καρδιά μας.

Οι δύο δημιουργοί, που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο μουσικό στερέωμα, μας προσκαλούν σε ένα νοσταλγικό ταξίδι με τραγούδια-σταθμούς από την πλούσια δισκογραφία τους.
Σπιτι_με_το_MEGA__11_
Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τα: «Κάθε λιμάνι και καημός», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά», «Άσπρα θα φορέσω», «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου», «Κυρά-Γιώργαινα», «Και ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει».

Guest star, ο showman Τάκης Ζαχαράτος.

Τις μεγάλες επιτυχίες τους ερμηνεύουν οι: Ελπίδα, Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Πετράκης, Τάνια Τρύπη, Τραϊάνα Ανανία, Χριστίνα Ράλλη αλλά και η κόρη του Κώστα Χατζή, Δανιέλα Χατζή.

Στα highlights, ο Γιώργος Λιάνης τιμά με την παρουσία του τον Γιώργο Κατσαρό και τον Κώστα Χατζή και μοιράζεται όμορφες ιστορίες με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο Σταμάτης Σπανουδάκης μιλάει, μέσω Skype, για τους δύο καλλιτέχνες και αποκαλύπτει άγνωστα γεγονότα που τους ενώνουν. Ακόμα, ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός, μέσω Skype από τη Μαδρίτη, μας αποκαλύπτει τα «μαθήματα ζωής» που παίρνει καθημερινά από τον πατέρα του. Στη συνέχεια, ο δεύτερος γιος του Γιώργου Κατσαρού, ο Αλέξανδρος, κάνει εμφάνιση-έκπληξη στο πλατό.

Μια βραδιά με νοσταλγία, συγκίνηση, όμορφα τραγούδια, από τα χρόνια της αθωότητας και των ατμοσφαιρικών μπουάτ, έρχεται απόψε στο «Σπίτι με το MEGA».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης