Χάρης Ακριτίδης για Σταμάτη Γονίδη: Στενοχώρησα τον φίλο μου, που μου άνοιξε την καρδιά και το σπίτι του

Χάρης Ακριτίδης για Σταμάτη Γονίδη: Στενοχώρησα τον φίλο μου, που μου άνοιξε την καρδιά και το σπίτι του

«Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να φέρω εις πέρας την εμπιστοσύνη που μου έδειξε» ανέφερε

akritidis-gonidis
Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε για τη φιλία του με τον Σταμάτη Γονίδη εξηγώντας μάλιστα ότι εδώ και κάποιον καιρό έχουν παρεξηγηθεί, στην κάμερα του «Happy Day».

Αρχικά, σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε στο προηγούμενο σπίτι του, σχολίασε: «Το προηγούμενο σπίτι μου κάηκε. Έχουμε αλλάξει σελίδα και έχουμε εκτιμήσει περισσότερο τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή… Κάηκαν όλα, και μαζί με όσα κάηκαν, κάηκαν μαζί και τα κακά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxhw5sgcegdd)

Κλείσιμο
Για τον Σταμάτη Γονίδη δήλωσε: «Με τον Σταμάτη Γονίδη είμαστε αδέλφια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένας πάρα πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Αφορμή για την παρεξήγησή μας ήταν ένα αυτοκίνητο που σχεδίαζε εκείνος και το έφτιαχνα εγώ. Αυτό δεν τελείωσε ποτέ με αποτέλεσμα να τον στεναχωρήσω γιατί δε μπόρεσα να του το παραδώσω μέσα στις ημερομηνίες που έπρεπε. Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο είναι σχεδόν έτοιμο και παρά την παρεξήγηση που έγινε θα το τελειώσω και θα του το πάω. Αν το πάρει καλώς, αν όχι, κανένα πρόβλημα. Στεναχώρησα τον φίλο μου, που μου άνοιξε την καρδιά και το σπίτι του, που ήταν να με βαφτίσει. Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να φέρω εις πέρας την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

«Μόλις τελειώσω και το κάνω και το πάρεις ή δεν το πάρεις [θα του πω:] "Έλα βάφτισέ με". Ντρέπομαι να πάω και στο σπίτι του ακόμα» είπε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής.

Ειδήσεις σήμερα:

Διακήρυξη φιλικών σχέσεων ανακοινώνουν σήμερα Μητσοτάκης και Ερντογάν: Οι συμφωνίες και οι επόμενες συναντήσεις

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας των διδύμων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη με την ξαδέρφη τους: «Δεν θα ακούσω “μπαμπά μου, μπαμπάκα μου, θειούλη μου”»

«Η συμμετοχή αφορούσε μόνο εκρήξεις σε ATM»: Όλη η απολογία του τράπερ Don Leon
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης