Τζέιμι Φοξ: Συγκινημένος στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά το πρόβλημα υγείας

Τζέιμι Φοξ: Συγκινημένος στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά το πρόβλημα υγείας

«Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό πριν από έξι μήνες, δεν μπορούσα πραγματικά να περπατήσω» ανέφερε ο ηθοποιός

foxx_512
Ο Τζέιμι Φοξ συγκινήθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων Critics Choice Association «Celebration of Cinema & Television Honoring Black, Latino & AAPI Achievements» το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου.

Ο 55χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, καθώς παραλάμβανε το βραβείο Vanguard από την παρουσιάστρια και συμπρωταγωνίστρια του στο «The Burial», Τζουρνέ Σμόλετ, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη μυστηριώδη ιατρική επιπλοκή που αντιμετώπισε τον Απρίλιο.
Αφού έλαβε ένα συγκλονιστικό χειροκρότημα από το κοινό ενώ ανέβηκε στη σκηνή, ο Φοξ δεν μπορούσε να μην μιλήσει για την περιπέτεια υγείας που πέρασε νωρίτερα φέτος.

«Ξέρετε, είναι τρελό, δεν μπορούσα να το κάνω αυτό πριν από έξι μήνες - δεν μπορούσα πραγματικά να περπατήσω», ξεκίνησε ο Φοξ την 12λεπτη ομιλία του, πριν κάνει μια παύση λόγω της συγκίνησής του.

«Δεν είμαι κλώνος, δεν είμαι κλώνος. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έλεγαν ότι με κλωνοποίησαν εκεί έξω», αστειεύτηκε. «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Έχω περάσει κάτι, έχω περάσει κάποια πράγματα».
Jamie Foxx Accepts CCA's Vanguard Award

Και πρόσθεσε: «Τώρα εκτιμώ κάθε λεπτό - είναι διαφορετικά», ενώ, επίσης, ανέφερε: «Δεν θα ευχόμουν αυτό που πέρασα στον χειρότερο εχθρό μου γιατί είναι δύσκολο όταν σχεδόν τελειώνει ... όταν βλέπεις το τούνελ. Εγώ είδα το τούνελ - δεν είδα το φως».

Κλείσιμο
Ο Φοξ, επίσης, είπε: «Έχω έναν νέο σεβασμό για τη ζωή. Έχω έναν νέο σεβασμό για την τέχνη μου. Είδα τόσες πολλές ταινίες και άκουσα τόσα πολλά τραγούδια προσπαθώντας να περάσει ο χρόνος. Μην εγκαταλείπεις την τέχνη σου, φίλε, μην τα παρατάς».

Τελευταία φορά που ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του ήταν τον Ιούλιο μέσα απο ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Είχε αλλάξει σπίτι, πήρε panic button αλλά ο φονιάς πρόλαβε την 43χρονη

Πώς «ψάρευε» ανυποψίαστα κορίτσια το κύκλωμα trafficking - Κρατούσαν σημειώσεις για τις επιδόσεις των θυμάτων

«Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα», απαντά ο Κολυδάς στις επικρίσεις για τα έκτακτα δελτία καιρού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης