Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για την τηλεόραση, την κιτρινίλα του Τύπου και την άποψή του για τα πάνελ, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».
«Με ενδιαφέρει πολύ να κάνω τηλεπαιχνίδι, έχω φτάσει πολλές φορές, πολύ κοντά. Πάντα έχω προτάσεις για ριάλιτι ή μουσικό σόου, που εγώ δεν τα κάνω, δεν μ' αρέσουν. Δεν θα πω ποτέ ναι σε αυτό. Αλλά σε μια παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού ή μιας εκπομπής αλλά με δικούς μου ορούς. Δεν μου αρέσει η κιτρινίλα, ούτε το κουτσομπολιό, ούτε το πάνελ μ' αρέσει. Το θεωρώ ανούσιο όλο αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxg7fqcxi3rt)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα ήθελα να υπάρχει μία εκπομπή πιο μορφωτική, πιο επίπεδου, πιο βαθιά, όχι μια ζωή να ασχολούμαστε τι λέει ο ένας και ο άλλος και να σκοτώνονται για τη γνώμη ο ένας του άλλου. Δηλαδή ήμαρτον».
Και τέλος, είπε: «Έχω δεχτεί πυρά για τις απόψεις μου ούτως ή άλλως. Αλλά δεν μπορώ να είμαι αλλιώς. Σίγουρα μου έχει κοστίσει. Γιατί δεν ανήκω σε κάποιο κύκλωμα, ή σε κάποια κλίκα, ή σε κάποια παρεούλα, που όλοι μαζί θα είμαστε πολύ αγαπημένοι και λέμε αυτά που θα θέλουν κάποιοι να ακούνε. Ναι μου έχει κοστίσει δεν το συζητώ, αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.