Σιλβέστερ Σταλόνε: Απίθανος πιτσιρικάς λέει «απ' έξω» τον μονόλογο του Ρόκι μπροστά στον «Σλάι» - Δείτε βίντεο

Σιλβέστερ Σταλόνε: Απίθανος πιτσιρικάς λέει «απ' έξω» τον μονόλογο του Ρόκι μπροστά στον «Σλάι» - Δείτε βίντεο

Ο ηθοποιός βρέθηκε στη Φιλαδέλφεια και στα σκαλιά που έκανε διάσημα για τον εορτασμό της καθιέρωσης της 3ης Δεκεμβρίου ως «Ημέρας του Ρόκι»

stallone
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου βρέθηκε στη Φιλαδέλφεια για τον εορτασμό της καθιέρωσης της 3ης Δεκεμβρίου ως «Ημέρας του Ρόκι» («Rocky Day»), με αφορμή την 47η επέτειο από την κυκλοφορία της πρωτότυπης ταινίας το 1976.

Οι θαυμαστές κατέκλυσαν τα διάσημα σκαλιά τα οποία ο ηθοποιός ανέβηκε κατά τη διάρκεια του κλασικού φιλμ και τα οποία οδηγούν στο Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας.

«3 Δεκεμβρίου, Κυριακή, Ημέρα του Ρόκι», είπε ο Σταλόνε σε μια θάλασσα ανθρώπων, με άλλους να φοράνε το φεντόρα του Μπαλμπόα, άλλους να είναι ντυμένοι με ρόμπες πυγμαχίας ή δερμάτινα μπουφάν.

Κατά τη διάρκεια αυτού του εορτασμού, ένας μικρός θαυμαστής, αναπαρέστησε τον αξέχαστο μονόλογο που ερμηνεύει ο Σταλόνε κατά τη διάρκεια του θρυλικού φιλμ μπροστά στον 77χρονο σταρ. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 
«Αξιοσημείωτο. Ποιος θα το πίστευε; Σίγουρα κανένα από τα 13 σχολεία στα οποία πήγα δεν θα το είχε κάνει» ανέφερε ο Σταλόνε σε λόγο που εκφώνησε.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος για τον Καλύτερο Ηθοποιό και το Καλύτερο Σενάριο για την πρώτη ταινία του franchise, επαινέθηκε την Κυριακή από τους τοπικούς αξιωματούχους - και τον ειδικό καλεσμένο Τσέβι Τσέις- και του δόθηκε ένα κλειδί της πόλης. Η ταινία έκανε τη Φιλαδέλφεια ένα είδος συμπρωταγωνιστή, μετατρέποντας τον Σταλόνε και τον αουτσάιντερ-πρωταθλητή που υποδύθηκε σε υιοθετημένο γιο της.
«Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου - και του Ρόκι επίσης - γιατί είμαστε πολύ κοντά σε όλους εσάς, που, είτε το πιστεύετε είτε όχι, είστε οι πραγματικοί Ρόκι», είπε ο Σταλόνε στο πλήθος. «Επειδή ζείτε τη ζωή σας με τους δικούς σας όρους, προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε και συνεχίζετε να χτυπάτε».

Κλείσιμο
Ο εορτασμός περιελάμβανε την κοπή της κορδέλας για τα εγκαίνια του καταστήματος «Sly Stallone» που βρίσκεται μέσα στο φυλάκιο του Κέντρου Επισκεπτών του Πάρκου μεταξύ της βάσης των σκαλοπατιών και του αγάλματος του Ρόκι.

Ο Σταλόνε θα δωρίσει μέρος των εσόδων από το κατάστημα για την αποκατάσταση των σκαλοπατιών του μουσείου τέχνης.
«Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Έχω δει πολλά πράγματα, είχα την τύχη να δω πολλά πράγματα. Πολλά καταπληκτικά μέρη», δήλωσε ο Σταλόνε. «Πυραμίδες, τέτοια πράγματα, Κολοσσαίο. Αλλά για κάποιο λόγο, αυτά τα 72 βήματα με εμπνέουν και με ενθουσιάζουν. Είναι σαν να φτάνεις στην κορυφή, νιώθεις έμπνευση, νιώθεις ξεχωριστός, ελπίζω, ευτυχισμένος. Και πάνω απ' όλα, περήφανος για τον εαυτό σου όταν φτάνεις στην κορυφή».

Σε αυτά τα σκαλοπάτια ο Ρόκι έκανε για πρώτη φορά το ντεμπούτο του με την περίφημη πόζα με τα υψωμένα χέρια. Στο κάτω μέρος, αυτή η πόζα είναι για πάντα απαθανατισμένη από ένα μπρούτζινο άγαλμα οκτώμισι μέτρων που επισκέπτονται περίπου τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο. Ο Σταλόνε, μετά την τελετή, πόζαρε για φωτογραφίες στο άγαλμα με θαυμαστές που κέρδισαν σε διαγωνισμό για την ευκαιρία φωτογράφισης.

Ειδήσεις σήμερα:

Αράχωβα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον άγριο βασανισμό του χάσκι

Σκόπια: Δολοφονημένη εντοπίστηκε 14χρονη που είχε απαχθεί πριν μια εβδομάδα

Πώς δρούσε η συμμορία του τράπερ Don Leon που ανατίναζε ΑΤΜ - Έκαναν επίδειξη στα social media, πάνω από €700.000 η λεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης