Η σύντροφος του Στάνκογλου έβαλε «φωτιά» στις εκπομπές και ο «Έρωτας Φυγάς» πυροδότησε αντιδράσεις

Η σύντροφος του Στάνκογλου έβαλε «φωτιά» στις εκπομπές και ο «Έρωτας Φυγάς» πυροδότησε αντιδράσεις

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η τηλεοπτική σεζόν και όλοι ασχολούνται με όλους

stankoglou-grammeli-tv
Ευτυχώς, ένας έρωτας ήρθε να «αναστατώσει» τα τηλεοπτικά πλατό, βάζοντας για λίγο στην άκρη τις κόντρες, τους καβγάδες και τα «είπα, είπες». Όλα ξεκίνησαν από την αποκάλυψη της συναδέλφου Τίνας Μεσσαροπούλου στο «Happy Day» για τη νέα σύντροφο του Γιάννη Στάνκογλου. Φυσικά το ενδιαφέρον κορυφώθηκε όχι μόνο διότι αποκαλύφθηκε η σχέση αλλά γιατί η κυρία, που φέρεται να είναι η σύντροφος του γοητευτικού πρωταγωνιστή, είναι παρουσιάστρια. Τι ήταν να αποκαλυφθεί η εν λόγω πληροφορία; Πήρε φωτιά το παρουσιαστικό σύμπαν με τους μισούς να λένε «την ξέρω» και τους υπόλοιπους να παίρνουν τηλέφωνα και να στέλνουν μηνύματα προκειμένου να μάθουν το όνομα. Και μέσα σε όλα αυτά και η Φαίη Σκορδά, η οποία ως ελεύθερη πολιορκημένη, έσπευσε νωρίς νωρίς να δηλώσει πως δεν είναι αυτή, σώζοντας τον εαυτό της από την φημολογία. Φυσικά, αναμενόμενο, ο πρώτος που αποκάλυψε πως ξέρει το πρόσωπο ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος όντως γνωρίζει πολλά αλλά λίγα αποκαλύπτει. Θέμα ωρών, φοβάμαι, να διαρρεύσει το όνομα της κυρίας, αφού ήδη το ξέρουν αρκετοί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxfcy5ye6yox)

Εκτός από την αποκάλυψη του έρωτα, που είναι μία όμορφη είδηση, ένα ωραίο αθώο κουτσομπολιό, από αυτά που πάντα άρεσαν και στις δύο πλευρές του τηλεοπτικού γυάλινου τοίχου, στα εξώφυλλα και σε όλα τα κοινά, δυναμικά και μη, συνέβη και κάτι ακόμη έστω και παραπλεύρως. Αλλαξε η τηλεοπτική αίσθηση. Είναι η συνταγή του παραμυθιού που έχει απωλέσει η τηλεόραση, στην ανάγκη της να κάνει φασαρία και όχι να μαγνητίσει για να την προσέξεις. Την Τετάρτη, η Νίκη Λυμπεράκη έχει καλεσμένη την Σμαράγδα Καρύδη στην «Μεγάλη Εικόνα». Τι ωραία συνάντηση και πόσο καταφέρνει κάθε φορά η Σμαράγδα να κατακτά δίχως να προκαλεί. Ένα αστείο και πολυτάλαντο κορίτσι γεμάτο χαρά. Χρειαζόμαστε και τέτοια. Κανένα συμβόλαιο δεν έχει κλείσει ακόμη. Και αναφέρομαι στα μεγάλα, στα ονόματα της πρώτης γραμμής. Όλα θα ξεκαθαρίσουν με τον νέο χρόνο.

Κλείσιμο
Κι αυτό που θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει είναι η κατάσταση στο ΕΚΟΜΕ με την μυθοπλασία και τα κανάλια να παραμένουν με πληγές ανοιχτές. Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ του συναδέλφου Βασίλη Κουφόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν υπάρχει άμεση εξέλιξη στον ορίζοντα.

Θύμα μιας κακής τηλεοπτικής στρατηγικής ο «Ερωτας Φυγάς». Θύματα οι δεκάδες εργαζόμενοι, οι οποίοι δεσμεύτηκαν όχι από ρίσκο αλλά επενδύοντας σε μία σειρά πολύ καλή, η οποία άρεσε και συνεχίζει να αρέσει στον κόσμο. Δυστυχώς σε μία περίοδο σύγχυσης αριθμών, ταυτότητας και αποφάσεων, το να κοπεί μία τέτοια παραγωγή μόνο «πλήγμα» συνιστά για το Open. Ειδικά όταν πρόκειται για την μοναδική παραγωγή στον τομέα μυθοπλασίας, σε έναν σταθμό που ακόμη δεν έχει καταφέρει να «χτίσει» σταθερό πρόγραμμα.
erwtas_fygas_ntani

Υποθέτω ότι δεν έχει βρεθεί κάποιος στην ΕΡΤ να δει το σκηνικό κακής αισθητικής στη μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου», το οποίο παραπέμπει σε τηλεόραση άλλης δεκαετίας και άλλου πλανήτη. Μία εικόνα που καταπίνει πρόσωπα και φιλότιμες προσπάθειες, σχεδόν ντροπιαστική για τον φορέα που έχει στη φαρέτρα του πρωτοποριακές μουσικές εκπομπές. Ντροπή.

Κουίζ: ποιος παρουσιαστής έκανε κρυφά ραντεβού για να επιστρέψει στα... πάτρια εδάφη, αλλά δεν συγκινήθηκαν οι παλιοί φίλοι του;

Ειδήσεις σήμερα:

Αράχωβα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον άγριο βασανισμό του χάσκι

Σκόπια: Δολοφονημένη εντοπίστηκε 14χρονη που είχε απαχθεί πριν μια εβδομάδα

Πώς δρούσε η συμμορία του τράπερ Don Leon που ανατίναζε ΑΤΜ - Έκαναν επίδειξη στα social media, πάνω από €700.000 η λεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης