Σωτήρης Καλυβάτσης: Το MeToo ήταν ένα βηματάκι, αλλά έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε

Σωτήρης Καλυβάτσης: Το MeToo ήταν ένα βηματάκι, αλλά έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε

«Στη σάτιρα τα όρια βάζει ο εκάστοτε σατιρικός καλλιτέχνης» σχολίασε

kalivatsis
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αναφέρθηκε στη σχέση του με την Υρώ Λούπη, τους ΑΜΑΝ, αλλά και το κίνημα MeToo, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, θυμήθηκε ένα περιστατικό και είπε: «Ο Μανούσος Μανουσάκης με φίλησε στο στόμα για να μου δείξει πως πρέπει να γυριστεί η σκηνή και με τσάκωσε από τα αυτιά, μου έδωσε ένα ρουφηχτό, και ξεραθήκαμε όλοι από τα γέλια».

Στηη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική του σχέση: «Στη σχέση μου με την Υρώ Λούπη είμαι όπως με ξέρετε, δεν μεταλλάσσομαι ιδιαιτέρως, μπροστά ή πίσω από τις κάμερες. Είμαι πάντα κάπως έτσι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbz4eie3tx5)
Κλείσιμο

Και πρόσθεσε: «Δεν μιλάω πολύ, δείχνω τα συναισθήματά μου, δεν τα εκφράζω ίσως. Δεν με έχω φανταστεί ιδιαίτερα ως μπαμπά. Και όποτε έβαζα το κεφάλι μου και με φανταζόμουν κάπως έτσι με έπιανε πολύ μεγάλο άγχος, γιατί θεωρώ τα παιδιά μια μεγάλη ευθύνη. Με τρομάζει σε έναν βαθμό και όχι τόσο από εμένα, αλλά όσο από το πώς και που ζούμε».

Για την εκπομπή ΑΜΑΝ, ο Σωτήρης Καλυβάτσης σχολίασε: «Ήθελα να συνεχιστούν οι ΑΜΑΝ, άλλα δεν ήταν και λίγα, ήταν 11 χρόνια. Οι ΑΜΑΝ έκαναν τον κύκλο τους και καλά έκανε και όλοι πήγαμε παρακάτω. Δεν προλαβαίνω να δω τους Ράδιο Αρβύλα, θα δω αν τύχει αποσπάσματα στο διαδίκτυο».

Ενώ, για την πολιτική ορθότητα που υπάρχει πια σημείωσε: «Στη σάτιρα τα όρια βάζει ο εκάστοτε σατιρικός καλλιτέχνης, δεν μπορεί να γράψει κάποιος ότι τα όρια είναι από εδώ μέχρι εκεί».

Τέλος, αναφορικά με το κίνημα MeToo, ο Σωτήρης Καλυβάτσης δήλωσε: «Ήταν ένα βηματάκι, έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε. Στο θέατρο "Χυτήριο" συνέβη κάτι που ήμουν παρών και ήμουν αυτήκοος μάρτυρας, και εφόσον όλο αυτό το πράγμα κατέληξε στα δικαστήρια, είπε αυτό που άκουσα και αυτό που είδα».

Ειδήσεις σήμερα:

«Άντε γ@μ...»: Η οργισμένη απάντηση του Έλον Μασκ σε διαφημιζόμενους που απειλούν να μποϊκοτάρουν το «Χ»

Βίντεο: Όταν ο Κίσινγκερ συνάντησε τον Μάο Τσετούνγκ και εκείνος τα «έχασε» με το ύψος της συζύγου του

Δίκη για την 21χρονη Έμμα: «Του είπα άσε με να πάω στην κοπέλα, με τράβηξε», κατέθεσε η συνοδηγός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης