Twilight: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον παραλίγο να μην επιλεγεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, είπε η Κάθριν Χάρντγουικ

Twilight: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον παραλίγο να μην επιλεγεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, είπε η Κάθριν Χάρντγουικ

Ενώ αποκάλυψε και ποιους ηθοποιούς θα διάλεγε να αντικαταστήσουν τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον «Έντουαρτ» και την «Μπέλα»

twilight398
Η σκηνοθέτιδα της σειράς «Twilight» Κάθριν Χάρντγουικ αποκάλυψε ποιοι ηθοποιοί πιστεύει ότι θα ήταν οι «τέλειοι» αντικαταστάτες για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ριμέικ του καλτ κλασικού έπους.

Η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον πρωταγωνίστησαν ως Μπέλα Σουάν και Έντουαρντ Κάλεν στις ρομαντικές ταινίες φαντασίας που βασίζονται στη δημοφιλή σειρά βιβλίων με βρικόλακες της Στέφανι Μέγιερ.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατου επεισοδίου του podcast του Τζος Χόροβιτς «Happy Sad Confused», η Χάρντγουικ είπε ότι Τζένα Ορτέγκα και ο Τζέικομπ Ελόρντι «θα ήταν τέλειοι» ως Μπέλα και Έντουαρντ, αν γυριζόταν ποτέ ένα ριμέικ.
weAYfu6FfrNxEDJ3xH1XpgQcqUv

«Εννοώ, είναι καταπληκτικός. Μάλλον θα ήταν ο Έντουαρντ σήμερα» είπε η Χάρντγουικ για τον 26χρονο Αυστραλό ηθοποιό. «Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί πολύ ωραίοι νέοι ηθοποιοί σήμερα. Φυσικά, μόλις ανέφερες τη Τζένα Ορτέγκα, είναι καταπληκτική» πρόσθεσε.

Την περασμένη εβδομάδα, η Ορτέγκα αποχώρησε από το επερχόμενο «Scream 7», αφού η συμπρωταγωνίστριά της Μελίσα Μπαρέρα απολύθηκε λόγω σχολίων που έκανε για τη διαμάχη στη Γάζα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Χάρντγουικ αποκάλυψε ότι ο Πάτινσον παραλίγο να μην επιλεγεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του 2008, επειδή οι υπεύθυνοι του στούντιο είχαν ενστάσεις για τα φυσικά του χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο του βρετανικού unfair: Η ενόχληση Μητσοτάκη, το τηλεφώνημα και η έκτακτη σύσκεψη

Γιώργος Τσίπρας: Λίγο να εκφράζεται μόνο ενόχληση για την ακύρωση της συνάντησης Σούνακ-Μητσοτάκη, να υπάρξουν συνέπειες στις σχέσεις Ελλάδας-Βρετανίας

Έλενα Ακρίτα: Δημοσίευσε τη μηνιαία αποζημίωσή της από τη Βουλή - «Αυτός ο μισθός αντιστοιχεί σε 7 υπαλλήλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης