Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν μεγαλώνεις μόνος σου τα παιδιά, καταλαβαίνεις ότι είναι ζόρικο»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν μεγαλώνεις μόνος σου τα παιδιά, καταλαβαίνεις ότι είναι ζόρικο»

«Τις ημέρες που τα έχω εγώ, αναλαμβάνω τα πάντα στο 100%, το πρόγραμμά τους, το φαγητό τους, το σχολείο» συνέχισε - Δείτε το βίντεο 

marantinis3890
Για την προσωπική του ζωή και το μεγάλωμα των παιδιών του, που μετά το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου γίνεται με διαφορετικό τρόπο, μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Happy Day» ο τραγουδιστής των Onirama, είπε: «Την περίοδο που είχαμε τον κορονοϊό με ζόρισαν τα οικονομικά μου σκέφτηκα ότι θα πρέπει να έχω και δεύτερη πηγή εισοδήματος. Τον τελευταίο καιρό ήρθαν διάφορα στη ζωή μου που με ζόρισαν, από την αλλαγή στην προσωπική μου ζωή, θέματα υγείας και οικονομικά. Πέρασα ένα σοκ. Πλέον με νοιάζει να μπουν σε τάξη τα επαγγελματικά μου και τα οικονομικά μου».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx9fv7zoj3qh)

Όσον για τα σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς, για την προσωπική του ζωή, ο Θοδωρής Μαραντίνης τόνισε ότι: «Το τελευταίο διάστημα δέχομαι πιο έντονη κριτική για τα προσωπικά μου. Έχω γίνει πιο ανθεκτικός, ώστε να διαφυλάξω κυρίως τα παιδιά μου. Το κοινό με ξέρει και έχει δει ότι τόσα χρόνια δεν έχω ασχοληθεί με κουτσομπολιά και ίντριγκες. Όταν παρεμβαίνω σε κάτι σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Τέλος, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τις μέρες που περνά μαζί με τα παιδιά του, λέγοντας: «Τις ημέρες που έχω τα παιδιά εγώ αναλαμβάνω τα πάντα στο 100%. Το πρόγραμμά τους, το φαγητό τους, το σχολείο, τις δραστηριότητές. Όταν μεγαλώνεις μόνος σου τα παιδιά, καταλαβαίνεις ότι είναι ζόρικο αλλά και πολύ ευχάριστο».


Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ποινικός κώδικας: 20 χρόνια φυλακή και η απόπειρα βιασμού - Μόνο μια αναβολή στις ποινικές δίκες

Πώς ο Ελληνικός Στρατός έφτασε 60 χιλιόμετρα έξω από την Άγκυρα (22 Αυγούστου/ 4 Σεπτεμβρίου 1921)

Ανατροπή για τους ελεύθερους επαγγελματίες: Δεν ισχύει τεκμήριο αν… δεχθείτε να ελεγχθείτε!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης