Μόνικα: Με τον σύζυγό μου μας έχει παντρέψει ο Εντ Χάρις

Μόνικα: Με τον σύζυγό μου μας έχει παντρέψει ο Εντ Χάρις

«Η γυναίκα του Εντ Χάρις είναι 30 χρόνια κολλητή φίλη της θείας του άντρα μου, η οποία είναι δικηγόρος για ταινίες στο Λος Άντζελες» αναφέρει

monika__1_
Η Mόνικα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον γάμο της, αλλά και την επιτυχημένη της συμμετοχή στην ταινία «The lost daughters».

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη: «Όταν ζούσα στη Νέα Υόρκη, είχα γνωρίσει μέσω γνωστών, τον Χρήστο Κωνσταντακόπουλο που έχει την Faliro House Productions κι είναι ένας φανταστικός άνθρωπος. Αυτός έκανε τα local services για το "The Lost Daughters" στην Ελλάδα. Δηλαδή ήταν η εταιρεία που βρήκε τους κομπάρσους και πήρε τις άδειες».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν τυχαία στις Σπέτσες και με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι έρχεται στο νησί και μου είπε να πάω στα γυρίσματα. Πήγα στα γυρίσματα κι ήταν εκεί το πρώτο κονέ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx75i99v9mv5)
Κλείσιμο

Αναφορικά με τον γάμο της, είπε: «Το άλλο, που είναι και το μεγαλύτερο, είναι ότι μας έχει παντρέψει ο Εντ Χάρις. Ναι, ο γνωστός Εντ Χάρις. Παιδιά, δεν παντρεύτηκα τυχαία τον Σταύρο».

Τέλος, πρόσθεσε για τη γνωριμία τους: «Η γυναίκα του Εντ Χάρις είναι 30 χρόνια κολλητή φίλη της θείας του άντρα μου, η οποία είναι δικηγόρος για ταινίες στο Λος Άντζελες. Οπότε, όταν ήταν να παντρευτούμε, λέμε με τον Σταύρο πως θα πάμε στο δημαρχείο του Μπέβερλι Χιλς και η θεία του θέλησε να μας τα κανονίσει εκείνη».


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Oliver – Καλλιάνος: Έχω αρκετό καιρό να δω στην Ελλάδα ένα βαρομετρικό χαμηλό με τέτοιες πιέσεις

Black Friday: Ουρές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα - Έπιασαν σειρά πριν το άνοιγμα των καταστημάτων

Βάρκιζα: Θρήνος για τη 18χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο - Τραυματισμένη νοσηλεύεται η 19χρονη ξαδέρφη της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης