Η Μαντώ Γαστεράτου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα.
Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», αποκάλυψε πως αποφάσισε να γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας, ενώ μίλησε επίσης, για την τηλεόραση.
«Είμαι σύμβουλος ψυχικής υγείας και τώρα κάνω πρακτική. Εκπαιδεύομαι και στην ψυχοθεραπεία», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx6uuf6u7d2h)
Αναφορικά με την τηλεόραση, δήλωσε: «Δεν μου λείπει. Αν έκανα ξανά κάτι στην τηλεόραση, θα ήταν στα πλαίσια αυτού που κάνω. Έχει να κάνει με κομμάτια πολύ πιο σοβαρά και βαθιά. Ήταν ανάγκη μου να αποστασιοποιηθώ».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στην τηλεόραση τη μία στιγμή, αποθεώνεσαι και την άλλη, μπορεί να αισθανθείς ματαίωση. Μου έχει τύχει αυτό, αλλά ευτυχώς, τότε έχτιζα την ψυχική μου ανθεκτικότητα».
Τέλος, τόνισε για την οικογένειά της: «Δεν υπήρξε ποτέ το δίλημμα, καριέρα ή οικογένεια. Με πήγε η ζωή από μόνη της. Είχα την ανάγκη να αποστασιοποιηθώ, να κάτσω με τα παιδιά μου και να αποκτήσουμε μια βαθιά σύνδεση».
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία