Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για το «Ναυάγιο»: Θέλω να με «μισήσουν» για τον ρόλο μου

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για το «Ναυάγιο»: Θέλω να με «μισήσουν» για τον ρόλο μου

«Υπάρχει περίπτωση να με δείτε τραυματισμένο στη σειρά, μετά από συμπλοκή με συγγενείς» ανέφερε

gerasimos-skiadaresis
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη για τη ζωή του, τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη δραματική σειρά του MEGA «Το ναυάγιο», τη συμμετοχή του στο «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου αλλά και για την παράσταση «Ο Αμπιγιέρ» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος υποδύεται τον Μιλτιάδη Παντελίδη στη μεγάλη παραγωγή του MEGA «Το ναυάγιο», ανέφερε σχετικά: «Πέρσι με το “Μαύρο Ρόδο” μου είχε δοθεί η ευκαιρία να βγάλω έναν πατέρα πολύ κοντά σε αυτό που είμαι εγώ. Πήρα μία υπερδοσολογία καλοσύνης. Το «Ναυάγιο» έχει πολλούς τέτοιους χαρακτήρες, αλλά έχει και τον κακό της ιστορίας, που θα πρέπει να μισηθεί πάρα πολύ. Kαι, είπα να πάρω αυτόν τον ρόλο για να το προσπαθήσω, να το καταφέρω. Θέλω να με «μισήσουν» για τον ρόλο μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx635ejhvd35)
Κλείσιμο

Και πρόσθεσε για τις εξελίξεις στη σειρά και τον ρόλο του: «Μέχρι το τέλος δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά θα καταφέρει να κουκουλώσει πράγματα, έχουν αυτή τη δύναμη. Είναι όμως μυθοπλασία και φαντάζομαι ότι στο τέλος θα νικήσει το καλό. Υπάρχει περίπτωση να με δείτε τραυματισμένο στη σειρά, μετά από συμπλοκή με συγγενείς. Περιμένω τι θα ακουστεί! Έχει πολλά ακόμα, είναι πολύ χειρότερος από αυτό που φαντάζεστε».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε ότι είναι φύσει απαισιόδοξος άνθρωπος: «Πάντα ήμουν απαισιόδοξος από τη φύση μου. Τώρα ένας λόγος παραπάνω, αλλά το ελέγχω και συγκρατούμαι. Ο αυτοσαρκασμός είναι το νούμερο ένα στην οικογένειά μου, αλλά ήρεμα. Έχω βγει και εκτός ορίων, με τρελαίνει η αγένεια. Όλοι έχουμε συναντήσει τέτοια φαινόμενα και πλέον με εξοργίζει. Θα έπρεπε να έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο που να μπορούμε να συνεννοηθούμε λίγο πιο ανθρώπινα και πολιτισμένα μεταξύ μας, αλλά δεν υπάρχει, δυστυχώς. Εγώ έχω επιλέξει την ευγένεια στη ζωή μου και την εφαρμόζω, αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του. Προσπαθώ, κάποια πράγματα, που στην αρχή της ζωή μου με είχαν καθορίσει, να μην τα ξεχνάω, δεν θέλω να τα εγκαταλείψω. Αλλά δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να βαδίζω στη ζωή μου με ευγένεια, έχω προτεραιότητα το καλό, τη χαρά της ζωής, την παιδικότητα και τις θετικές σκέψεις. Με έχει βοηθήσει και η δουλειά μου να διατηρήσω αυτά τα στοιχεία. Η δουλειά μού επιτρέπει να βγάζω αυτό το «παιδί» προς τα έξω, τις χαρές του, την αθωότητα ή την ξεγνοιασιά. Είχα κάποιες κακές συνεργασίες κατά καιρούς αλλά ήταν λίγες και δεν με τραυμάτισαν».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε και για τη συμμετοχή του στο «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου. «Είναι μία σειρά που “σπάει” τα στερεότυπα, εκεί που περιμένεις να δεις σκληρότητα, βλέπεις μία λογική, μία ανθρώπινη αντιμετώπιση, μία πατρική συμπεριφορά. Δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά μου για το σίριαλ, είμαι πολύ πιο fan από αυτά, νομίζω. Μου αρέσει, το βλέπω, μου αρέσει που υπάρχει ένα τέτοιο σίριαλ στην τηλεόραση και δεν το περίμενα. Ενθουσιάστηκα που μπόρεσε να υπάρξει χωρίς περικοπές και έτσι όπως είναι. Αυτές οι δουλειές θα έπρεπε να προωθούνται στα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας. Τα φαινόμενα βίας, bullying είναι πολλά πλέον. Έχουμε εξορίσει τα μαθήματα του σχολείου που προάγουν την παιδεία».

«Η γλώσσα που μιλούν τα παιδιά στο “Milky Way” είναι αυτή που μιλούν τα σημερινά παιδιά. είναι υποκριτικό να σοκαριζόμαστε», συμπλήρωσε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για την οικογένειά του: «Όταν έφυγε ο γιος μου είπα στην Μπέσσυ (σ.σ. Μάλφα), ότι είναι ευκαιρία να ζήσουμε οι δυο μας. Δεν έχουμε προλάβει απ΄ τις δουλειές μας να κάνουμε κάτι ή κάποιο ταξίδι. Δεν έχω προλάβει να «χαρώ» αυτό του να είσαι μόνος με τη σύντροφό σου και τα παιδιά να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Συμμετέχω και στους «Άγαμους Θύτες» και… έμπλεξα», υπογράμμισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πάντα με χιουμοριστική διάθεση.

Θεατρικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης συμμετέχει στην παράσταση «Ο Αμπιγιέρ» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

«Πάμε κανονικά και περιμένουμε να δούμε πώς θα συνεχίσουμε, αν θα κάνουμε ένα διάλειμμα να πάμε Θεσσαλονίκη και να ξαναγυρίσουμε. Είμαστε επαγγελματίες και η δουλειά οφείλει να πάει καλά», σημείωσε ο ηθοποιός.

«Είμαι τύπος που του αρέσουν τα Χριστούγεννα. Η Μπέσσυ δεν άφησε γωνιά που να μην στολίσει, φέτος. Από τους τρεις ρόλους μου σε θέατρο και τηλεόραση δεν έχω κοινά με κάποιον. Ίσως, με το Milky Way, αλλά ο χαρακτήρας μου δεν είναι και τόσο ανεπτυγμένος για να πω πολλά», σχολίασε κλείνοντας ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.


Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα ωρών η έξοδος της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Η πόρτα άνοιξε από το... Ηνωμένο Βασίλειο

Ανησυχία και μελαγχολία στην ΕΕ για τον εκλογικό θρίαμβο του «Ολλανδού Τραμπ» Γκέερτ Βίλντερς

Προς επανεξέταση 1.064 φοροαπαλλαγές που κοστίζουν 15,5 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης