Σταμάτης Γαρδέλης: Κάποια φάση άσχημη πέρασε, τώρα πιστεύω θα συνέλθει, λέει ο αδελφός του

Σταμάτης Γαρδέλης: Κάποια φάση άσχημη πέρασε, τώρα πιστεύω θα συνέλθει, λέει ο αδελφός του

«Όταν ήταν μέσα, μετά το έμαθα» δήλωσε ο Παναγιώτης Γαρδέλης για την εισαγωγή του ηθοποιού στο ψυχιατρείο

gardelis
Ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται εδώ και μερικές ημέρες στο Δαφνί, ύστερα από παρουσία αυτοκτονικών τάσεων λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο αδελφός του, Παναγιώτης Γαρδέλης, μίλησε στο «Πρωινό» την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού. 

Αρχικά, δήλωσε: «Κάποια φάση άσχημη πέρασε, πήγε εκεί, τώρα πιστεύω θα συνέλθει... Περαστικό είναι, ήταν περαστικό, κάποιες στιγμές που μας πιάνει όλους, δεν μας πιάνει; Ένα άγχος, ένα αυτό, εντάξει, πιστεύω μια χαρά θα πάει… Όπως πονάει το χέρι σου, πονάει το πόδι σου, κάποια στιγμή στραβώνει το μυαλό σου! Κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο ευαίσθητοι, τους πειράζει πιο πολύ…».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx622ekhy1z5)
Κλείσιμο

Σχετικά με το χρέος που αντιμετωπίζει και το αν τα οικονομικά προβλήματα επηρέασαν ψυχολογικά τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο αδελφός του απάντησε: «Προφανώς! Πρόκειται για αδικία μεγάλη! Ένα μπάχαλο είμαστε! Οι νόμοι είναι σαν τον ιστό της αράχνης, πιάνει μόνο τους μικρούς. Αυτά τα έχει πληρώσει ο Σταμάτης, ό, τι έχει κάνει, προσπαθεί με το νόμιμο τρόπο να βγάλει μια άκρη, γιατί τον έχουνε μπλέξει τελείως με τις μαλ*** τους! Λες και έχει κάνει καμιά βίλα, ένα μικρό σπιτάκι είναι!».

Στη συνέχεια, για το αν είχε καταλάβει ότι πιεζόταν ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα, ο Παναγιώτης Γαρδέλης είπε: «Βέβαια πιεζόταν, ε βέβαια γιατί είναι κόπος… Ένα σπιτάκι, μικρό μόνος του το είχε φτιάξει με πολύ προσωπική δουλειά και εγώ τον είχα βοηθήσει, δεν έκανε κανένα έγκλημα πια! Τι μαλ***...».

Σε ερώτηση για το αν τον είχε ενημερώσει ότι θα εισαχθεί στο ψυχιατρείο, ο αδελφός του απάντησε: «Όχι, όχι, ξαφνικά πήγε, όχι, δεν ήθελε να μας ανησυχήσει προφανώς...».

Τέλος, για το πότε έμαθε το νέο της εισαγωγής του αδελφού του στο ψυχιατρείο, είπε: «Όταν ήταν μέσα, μετά το έμαθα... Μου έφυγε το βάρος γιατί λέω εκεί που θα πάει τώρα, είναι ειδικοί άνθρωποι προφανώς... Το σύστημα δεν τον υποστήριξε γιατί ο Σταμάτης ήταν καθαρός άνθρωπος! Δεν ήταν ούτε γλείφτης, ούτε ρουφιάνος… Δεν ταίριαζε απόλυτα σ’ αυτό το κ***σύστημα! Το πάλευε, καλός ηθοποιός είναι, αλλά τι να πω τώρα… Είναι και αυτάρκης ο Σταμάτης, δεν είναι κανένας τύπος να θέλει πολλά λεφτά να κάνει την μεγάλη ζωή, εντάξει... Ζούσε όπως ζει ο μέσος Έλληνας με δυσκολίες, με οικονομικά προβλήματα αλλά ζούσε, εντάξει...».

Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα ωρών η έξοδος της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Η πόρτα άνοιξε από το... Ηνωμένο Βασίλειο

Ανησυχία και μελαγχολία στην ΕΕ για τον εκλογικό θρίαμβο του «Ολλανδού Τραμπ» Γκέερτ Βίλντερς

Προς επανεξέταση 1.064 φοροαπαλλαγές που κοστίζουν 15,5 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης