Τζέιμι Φοξ: Γυναίκα τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση μέσα σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Τζέιμι Φοξ: Γυναίκα τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση μέσα σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Η γυναίκα μεταξύ άλλων τον κατηγορεί ότι έχωσε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι της και έβαλε τα δάχτυλά του στα απόκρυφα σημεία της

jamie_foxx__2_
Ο Τζέιμι Φοξ κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη το 2015. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν στο Catch NYC & Roof τον Αύγουστο του ίδιου έτους, όταν η γυναίκα που τον κατηγορεί είχε πάει για φαγητό με μια φίλη της. 

Λίγες ώρες αργότερα, η γυναίκα που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της και μία από τις φίλες της -που κάθονταν στο διπλανό τραπέζι με τον Φοξ - ζήτησαν από τον ηθοποιό να βγουν μια φωτογραφία, κάτι που εκείνος δέχτηκε.

Το φερόμενο ως θύμα ισχυρίζεται ότι ο 55χρονος φαινόταν μεθυσμένος και φέρεται να της είπε: «Ναι, μωρό μου, τα πάντα για σένα».

Αφού έβγαλαν μερικές φωτογραφίες, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Φοξ της είπε ότι είχε «σώμα μοντέλου» και μύριζε «πολύ όμορφα».

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός στη συνέχεια την τράβηξε από το χέρι και άρχισε να την αγγίζει ακατάλληλα. Όπως είπε έβαλε και τα δύο του χέρια στη μέση της και κάτω από το μπλουζάκι της όπου άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος.

Η ίδια λέει ότι ενώ υπήρχαν αρκετά άτομα μπροστά στο συμβάν -μεταξύ των οποίων και κάποιοι από το εστιατόριο δεν έκαναν τίποτα και απλά απομακρύνθηκαν παρά το γεγονός ότι εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει.

Στη συνέχεια, ο Φοξ σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να έχωσε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι της και να έβαλε τα δάχτυλά του στα απόκρυφα σημεία της.

Κλείσιμο
Ισχυρίζεται ότι η επίθεση σταμάτησε μόλις η φίλη της ήρθε από τη γωνία και είδε τι συνέβαινε.

Η γυναίκα μηνύει τον Φοξ και το εστιατόριο για αποζημίωση ισχυριζόμενη ότι χρειάστηκε να πάει σε γιατρό καθώς ο Φοξ της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Οι εκπρόσωποι του Φοξ αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο σχετικά με τις κατηγορίες της γυναίκας.

Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα ωρών η έξοδος της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Η πόρτα άνοιξε από το... Ηνωμένο Βασίλειο

Ανησυχία και μελαγχολία στην ΕΕ για τον εκλογικό θρίαμβο του «Ολλανδού Τραμπ» Γκέερτ Βίλντερς

Προς επανεξέταση 1.064 φοροαπαλλαγές που κοστίζουν 15,5 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης