Black Mirror: Ανανεώθηκε για 7η σεζόν

Black Mirror: Ανανεώθηκε για 7η σεζόν

Ο 6ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Netflix έκανε ρεκόρ τηλεθέασης

black_mirro
Το «Black Mirror» θα επιστρέψει για έβδομη σεζόν, σύμφωνα με το Variety.

Η επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιούργησε ο Τσάρλι Μπρούκερ επέστρεψε στις οθόνες νωρίτερα φέτος μετά από τετραετή παύση, συγκεντρώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix. Σύμφωνα με τον streamer, έφτασε στο Top 10 σε 92 χώρες και πέρασε 4 εβδομάδες στο παγκόσμιο Top 10 της αγγλόφωνης τηλεόρασης του Netflix.
Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η διανομή για την 7η σεζόν, αλλά το «Variety» δήλωσε ότι η σειρά θα ξεκινήσει την παραγωγή αργότερα φέτος, με τους Μπρούκερ, Άναμπελ Τζόουνς και Τζέσικα Ρόουντς να πιστεύεται ότι θα επιστρέψουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Οι λεπτομέρειες της πλοκής και ο αριθμός των επεισοδίων εξακολουθούν να παραμένουν μυστικές.

Κλείσιμο
Στην 6η σεζόν, η οποία αποτελούνταν από πέντε μέρη, συμμετείχαν πολλά διάσημα ονόματα, όπως η Σάλμα Χάγιεκ, η Άνι Μέρφι, ο Άαρον Πολ, ο Τζος Χάρτνετ, μεταξύ άλλων.

Η δυστοπική σειρά έχει συχνά πιστωθεί ότι προβλέπει το μέλλον με τους πιο απαισιόδοξους τρόπους. Η πιο πρόσφατη σεζόν, η οποία κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, άνοιξε με ένα επεισόδιο για μια υπηρεσία streaming που ονομάζεται «Streamberry», η οποία συνδιαμορφώνει τις ζωές των ανθρώπων σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη για να τις μετατρέψει σε εκπομπές για την πλατφόρμα της. Ο Μπρούκερ δήλωσε στο «Variety» ότι το επεισόδιο γράφτηκε πριν το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT εκτιναχθεί σε χρήση και δημοσιότητα (τόσο οι διαπραγματεύσεις της WGA όσο και της SAG-AFTRA περιλάμβαναν την επιτρεπόμενη χρήση και το πεδίο εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης).

Ειδήσεις σήμερα:

Προϋπολογισμός: Μέτρα 2,5 δισ. ευρώ το 2024 για την στήριξη των εισοδημάτων

Εξάρχεια: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει και τέταρτη επίθεση από τον «Δράκο» των Εξαρχείων

Πόλεμος στο Ισραήλ: 1.000 σκάφη ξεκινούν από την Τουρκία για τη Γάζα με στάση στην Κύπρο - Φόβος για νέο Mavi Marmara
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης