Good Job Nicky: Με μεγάλωσαν πολύ ταπεινά οι γονείς μου

Good Job Nicky: Με μεγάλωσαν πολύ ταπεινά οι γονείς μου

«Οι γονείς μου, όχι ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη» δήλωσε ο τραγουδιστής

good_job_nicky
Ο Good Job Nicky μίλησε για τη μουσική, την καριέρα του, τους γονείς του και άλλα στην εκπομπή «Ελένη» τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.

Αρχικά, ανέφερε: «Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό που μου έχει συμβεί στη ζωή μου έως στιγμής, αλλά δεν σταματάω να ονειρεύομαι άλλα πράγματα και άλλα "μεγαλεία". Και γι' αυτό σιγανά και ταπεινά συνεχίζω, χωρίς άγχος, κανένα άγχος, ποτέ».

Σχετικά με τη μουσική συνεργασία που θα ήθελε να κάνει, δήλωσε: «Η συνεργασία των ονείρων μου είναι η Μπίλι Άιλις, τον Κάνιε Γουέστ ή τον Weekend. Αλλά μαγειρεύω άλλα πράγματα με dream collaborations».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx3mnv256kqx)
Κλείσιμο

Για τους γονείς του σχολίασε ο νεαρός τραγουδιστής: «Δεν θα έλεγα ότι ο χώρος είναι λαμπερός, αλλά θα έλεγα ότι είναι ένα βήμα μέσα στο λαμπερό spectrum που υπάρχει σε όλα αυτά τα πράγματα που μπορεί να συμβούν. Με μεγάλωσαν πολύ ταπεινά οι γονείς μου. Οι γονείς μου, όχι ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη».

Ενώ, για την αυτοπεποίθηση του είπε: «Νομίζω ότι αυτό προέρχεται από το μπάσκετ, το μπάσκετ σου δίνει πολύ μεγάλη πειθαρχία και αυτοπεποίθηση να πιστεύεις ότι μπορείς να νικήσεις οποιονδήποτε έχεις απέναντί σου. Πολλές φορές κρύβω την ανασφάλεια. Fake 'till you make it. Τα πιο πολλά μπράβο μου τα έχω ακούσει από εμένα».
Και συνέχισε: «[Συζητάω] τα πάντα με τον εαυτό μου, τα πάντα. Οτιδήποτε φοβάμαι να εκφράσω πολύ συχνά, προτού βρω τον τρόπο να το εκφράσω το συηζτάω με τον εαυτό μου, δεν το αφήνω στην τύχη ή στον αέρα. Κάποιον φόβο θα τον συζητήσω, θα τον εξωτερικεύσω σε εμένα μέχρι να βρω τη λύση».

Αναφορικά με τη σχέση του με τα κοινωνικά δίκτυα, ο Good Job Nicky σημείωσε: «Είναι λίγο δύσκολο η αλήθεια είναι, δεν μ' αρέσεουν πάρα πολύ. Δεν ταυτίζομαι με αυτά, καταλαβαίνω τη δύναμή τους, αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι και δεν θα ήθελα ποτέ να μπω στη διαδικασία ούτε να προβάλω ούτε να προμοτάρω ψεύτικη δόση ντοπαμίνης. Είναι πολύ δύσκολο για ένα 14χρονο, 15χρονο παιδί να καταλάβει ότι αυτή δεν είναι όντως η πραγματικότητα και δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού. Όλοι είμαστε διαφορετικοί, όλοι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτό που είμαστε και πάντα να προσπαθούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από αυτό που θέλουμε να γίνουμε, αλλά αυτό το ξέρουμε μόνο εμείς δεν θα μας το πει καμία πλατφόρμα. Η γενιά μου χρειάζεται λίγη εσωστρέφεια και λίγη παραπάνω συζήτηση με τον εαυτό μας».

Κλείνοντας, ο τραγουδιστής είπε: «Η καριέρα στο εξωτερικό δρομολογείται και περιμένω να περάσει το λεωφορείο όπου να 'ναι. Είμαστε με το ένα πόδι για έξω αυτή τη στιγμή».

Ειδήσεις σήμερα:

Βύρωνας: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 16χρονης που είναι σε κώμα μετά από χρήση ναρκωτικών

Αντιτορπιλικό Βέλος: Δείτε νέο βίντεο από τη ρυμούλκησή του μέσα από το «Dionysos Z»

Copernicus: Ξεπεράστηκε για πρώτη φορά το κρίσιμο όριο των 2 βαθμών για την υπερθέρμανση του πλανήτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης