Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους Έλληνες ομογενείς της Νέας Υόρκης»

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους Έλληνες ομογενείς της Νέας Υόρκης»

Η αλήθεια είναι ότι στο Barclays Center ακούγεται πρώτη φορά ελληνική μουσική, είπε για τη συναυλία του στην Αμερική - Δείτε το βίντεο

argyros9873
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε στην περιοδεία του στην Αμερική, περιγράφοντας την εμπειρία του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο τραγουδιστής, που είναι ο πρώτος Έλληνας που τραγούδησε στο Barclays Center, τόνισε: «Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους Έλληνες ομογενείς της Ν. Υόρκης. Αυτοί έγραψαν ιστορία γιατί είναι δυο φορές Έλληνες και εγώ έζησα την εμπειρία μαζί τους. Η αλήθεια είναι ότι στο Barclays Center ακούγεται πρώτη φορά ελληνική μουσική. Όταν καταλάβαμε ότι είναι τόσο όμορφη η ελληνική μουσική μέσα σε αυτόν τον χώρο το διασκεδάσαμε και ξεσαλώσαμε όλοι μαζί ελληνικά, φωναχτά, χορευτικά. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω πόσο φανταστική ήταν η στιγμή που ακούσαμε μπουζούκι, ακόμα και νησιώτικα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx3hb35euxvt)

Ακόμη, πρόσθεσε ότι: «Η αδερφή μου είναι στο εξωτερικό και ξέρω πώς περνάει και πώς οι Έλληνες επικοινωνούν. Ήταν μια ωραία στιγμή που ενωθήκαμε. Ήταν τόσο συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε. Στην Αμερική σε έναν χώρο όπως το Barclays Center του ΝΒΑ είναι πολύ δύσκολο να μείνεις παραπάνω γιατί την άλλη μέρα γίνεται προπόνηση και το προσωπικό πρέπει να ετοιμάσει τον χώρο. Η ελληνική μουσική έχει ψυχή που μπορεί να ταξιδέψει πάρα πολύ μακριά και θα κάνω ό,τι μπορώ να τη μεταδώσω όσο πιο μακριά γίνεται».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είπε: «Δεν νιώθω ότι είμαι σε κάποια κορυφή. Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική. Όπως πάντα υπήρχαν και δύσκολες και εύκολες στιγμές. Είμαι περήφανος, γιατί ο κόσμος το κατάφερε. Έχουμε σκοπό να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Να πω σε όλη την ομογένεια ότι δεν μπορούσαμε στην παρούσα φάση να πάμε σε όλες τις πόλεις αλλά θα πάμε στο Σικάγο, στο Τορόντο και στο Μόντρεαλ»


Ειδήσεις σήμερα:

Καταδίκη Παναγιωτόπουλου: «Δάκρυ χαράς και ικανοποίησης» - Δικαιωμένη η 31χρονη που τον κατήγγειλε για revenge porn

Κασσελάκης σε ομάδα Αχτσιόγλου: Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το κάνουν τώρα - Και μισό άδειασμα σε Πολάκη

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες για ξυλοδαρμό οδηγού λεωφορείου από νεαρούς, επειδή τους ζήτησε να μην φωνάζουν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης