Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε στην περιοδεία του στην Αμερική, περιγράφοντας την εμπειρία του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Ο τραγουδιστής, που είναι ο πρώτος Έλληνας που τραγούδησε στο Barclays Center,τόνισε: «Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους Έλληνες ομογενείς της Ν. Υόρκης. Αυτοί έγραψαν ιστορία γιατί είναι δυο φορές Έλληνες και εγώ έζησα την εμπειρία μαζί τους. Η αλήθεια είναι ότι στο Barclays Center ακούγεται πρώτη φορά ελληνική μουσική. Όταν καταλάβαμε ότι είναι τόσο όμορφη η ελληνική μουσική μέσα σε αυτόν τον χώρο το διασκεδάσαμε και ξεσαλώσαμε όλοι μαζί ελληνικά, φωναχτά, χορευτικά. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω πόσο φανταστική ήταν η στιγμή που ακούσαμε μπουζούκι, ακόμα και νησιώτικα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx3hb35euxvt)
Ακόμη, πρόσθεσε ότι: «Η αδερφή μου είναι στο εξωτερικό και ξέρω πώς περνάει και πώς οι Έλληνες επικοινωνούν. Ήταν μια ωραία στιγμή που ενωθήκαμε. Ήταν τόσο συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε. Στην Αμερική σε έναν χώρο όπως το Barclays Center του ΝΒΑ είναι πολύ δύσκολο να μείνεις παραπάνω γιατί την άλλη μέρα γίνεται προπόνηση και το προσωπικό πρέπει να ετοιμάσει τον χώρο. Η ελληνική μουσική έχει ψυχή που μπορεί να ταξιδέψει πάρα πολύ μακριά και θα κάνω ό,τι μπορώ να τη μεταδώσω όσο πιο μακριά γίνεται».
Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είπε: «Δεν νιώθω ότι είμαι σε κάποια κορυφή. Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική. Όπως πάντα υπήρχαν και δύσκολες και εύκολες στιγμές. Είμαι περήφανος, γιατί ο κόσμος το κατάφερε. Έχουμε σκοπό να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Να πω σε όλη την ομογένεια ότι δεν μπορούσαμε στην παρούσα φάση να πάμε σε όλες τις πόλεις αλλά θα πάμε στο Σικάγο, στο Τορόντο και στο Μόντρεαλ».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3