Μελίνα Κόντη: «Θυμάμαι σαν τώρα τις κραυγές της Βάσιας Παναγοπούλου...»

Μελίνα Κόντη: «Θυμάμαι σαν τώρα τις κραυγές της Βάσιας Παναγοπούλου...»

Τι είπε η «Δήμητρα» από τη Γη της Ελιάς για τη σειρά - Τι είπε για την αναγνωρισιμότητα

Melina_Konti_-_Elia
H Μελίνα Κόντη είναι μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες στη δημοφιλή σειρά του Mega η Γη της Ελιάς. Η ηθοποιός που υποδύεται την υπαστυνόμο Δήμητρα απασχολεί ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό καθώς όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με το ειδύλλιο που έχει ξεκινήσει με τον αστυνόμο Κουράκο.

Η ίδια μίλησε περιοδικό Τύπος TV και αποκάλυψε την πιο συγκινητική στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα γυρίσματα της σειράς.

«Η πιο δύσκολη και συγκινητική σκηνή για μένα μέχρι στιγμής στη σειρά ήταν η αγρυπνία πριν απ’ την κηδεία του Κίμωνα. Ήμασταν στο σπίτι του Δημοσθένη Καπερνάρου, όλοι ντυμένοι φυσικά στα μαύρα κι ενώ προφανώς ήταν ένα γύρισμα, η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και ήσυχη για να μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θυμάμαι σαν τώρα τις κραυγές της Βάσιας Παναγοπούλου όταν έφεραν το φέρετρο μέσα στο οποίο ήταν ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Όσες φορές κι αν έτυχε να δω τις συγκεκριμένες σκηνές από τότε, πάντα δακρύζω, είχαν κάτι πολύ βαθύ και αληθινό αυτά τα γυρίσματα», είπε η ηθοποιός.
Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε κατά πόσο η σειρά της έχει αλλάξει τη ζωή: «Όπως είναι λογικό, σε ένα βαθμό η συμμετοχή μου στη σειρά άλλαξε τη ζωή μου. Κάνω επισήμως πλέον μια άλλη δουλειά από αυτή που έκανα τόσα χρόνια. Είμαι σε μια σειρά που παρακολουθεί πολύς κόσμος κι αυτό όντως έχει ως αποτέλεσμα το να με αναγνωρίζουν άνθρωποι στον δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι πολύ όταν μου μιλάνε άνθρωποι που έχουν αγαπήσει τη σειρά ή τον χαρακτήρα μου, είναι και για εμάς ένα είδος feedback η επικοινωνία με το κοινό. Ωστόσο, πέρα από το ότι μπορεί να μου μιλάνε πλέον άνθρωποι που εγώ δεν γνωρίζω, δεν έχει αλλάξει καθόλου ο τρόπος που λειτουργώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής που φέρνει θεραπεία σοκ και... αλυσοπρίονο στην οικονομία


Βίντεο: Στην πλατεία Συντάγματος στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας


Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Βροχές πάλι από αύριο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης