Το «Σπίτι με το MEGA» θα μας κρατήσει μέσα σήμερα το βράδυ. Πού αλλού να πας όταν μεγάλα ονόματα της μουσικής συναντιούνται επί σκηνής σε μία λαϊκή πανδαισία;
Στην πρώτη εκπομπή της φετινής σεζόν λοιπόν, απόψε στις 22:00 στο MEGA, ο τιμώμενος Θέμης Αδαμαντίδης ενώνει τη φωνή του με το μπουζούκι του Θανάση Πολυκανδριώτη.
Ένα ανατριχιαστικό λαϊκό ηχόχρωμα παντρεύεται με τις πενιές ενός από τους καλύτερους σολίστ και δασκάλους μπουζουκιού και μας χαρίζουν μία μοναδική εκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας τού Θανάση Πολυκανδριώτη, «Τα πήρες όλα», σε στίχους Γιάννη Πάριου.
«Το εύρος της φωνής του Θέμη, σε συνδυασμό με τις μπαλάντες που λέει –περισσότερο τις μπαλάντες που έχουν πολύ συναίσθημα- τον κάνει μοναδικό. Τον έχω κατατάξει μεταξύ του Στέλιου (c.c. Καζαντζίδη), του Στράτου (c.c. Διονυσίου) και του Τόλη (c.c. Βοσκόπουλου)», θα ακούσουμε τον Θανάση Πολυκανδριώτη να δηλώνει στη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Σπουδαία λόγια από έναν μεγάλο συνθέτη που έχει συνεργαστεί με την πλειονότητα των πιο σημαντικών δημιουργών και τραγουδιστών της ελληνικής δισκογραφίας.
Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Σπίτι με το MEGA: Πρεμιέρα απόψε στις 22:00 στο MEGA
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία