Άκης Δείξιμος για τη δικαστική διαμάχη του Κώστα Δόξα: Είμαι αυτόπτης μάρτυρας, έχω δει και έχω ζήσει καταστάσεις

Άκης Δείξιμος για τη δικαστική διαμάχη του Κώστα Δόξα: Είμαι αυτόπτης μάρτυρας, έχω δει και έχω ζήσει καταστάσεις

«Όπως τις έχω δει και τις έχω ζήσει τις αναφέρω στα δικαστήρια» δήλωσε

doxas_-_deiximos_
Ο Άκης Δείξιμος μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που εκκρεμεί ανάμεσα στον αδελφό του, Κώστα Δόξα, με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση.

Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

Αρχικά, είπε: «Ο αδελφός μου είναι μια χαρά. Δεν είναι το θέμα που έχει συβεί, είναι το θέμα που συμβαίνει. Υπάρχει μία δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, δυστυχώς συμβαίνει σε πολλά σπίτια».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx03cbsj5d55)

Και πρόσθεσε: «Ποιον δεν θα επηρέαζε ψυχολογικά κάτι τέτοιο; Ο Κώστας όμως παίρνει πάρα πολλή δύναμη και είναι πολύ χαρούμενος και μόνο με την υπέροχη σχέση που έχει με την κόρη του. Βρίσκεται πολύ συχνά πάνω στη Θεσσαλονίκη, είναι συνέχεια με το παιδί, είναι χαρούμενος».

Ενώ, για τη σχέση του με τον αδελφό του τόνισε: «Είμαστε δεμένη, αγαπημένη οικογένεια, αγαπώ τον αδελφό μου και θέλω τα καλύτερα για εκείνον». Και συνέχισε: «Γίνονται δικαστήρια και περιμένουμε. Η κάθε πλευρά ζητάει και κάτι. Είναι η διαδικασία αυτή που συμβαίνει να υπάρχει στα δικαστήρια».

Σχετικά με την υπόθεση, δήλωσε: «Αυτά είναι πράγματα τα οποία δεν μπορώ να συζητήσω και να τα πω στην τηλεόραση. Είναι πράγματα που ανήκουν αποκλειστικά στις αίθουσες των δικαστηρίων και στο οικογενειακό περιβάλλον του αδελφού μου. Είμαι μάρτυρας και αυτόπτης μάρτυρας, έχω δει και έχω ζήσει πράγματα, καταστάσεις και ακριβώς όπως τις έχω βιώσει και τις έχω δει τις αναφέρω στα δικαστήρια».

Τέλος, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του για την υπόθεση ανέφερε ο Άκης Δείξιμος: «Είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό έχει επηρεάσει επαγγελματικά τον αδελφό μου. Θυμάστε πολύ καλά ότι απομακρύνθηκε με "κοινή" απόφαση του ΑΝΤ1 και δική του, έτσι φαινόταν τουλάχιστον, από το σόου, αμέσως την επόμενη εβδομάδα που βγήκε το θέμα. Πάντα υπάρχουν, ειδικά όταν το θέμα επανέρχεται στη δημοσιότητα, αγκάθια που δημιουργούνται, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε live το συνέδριο «Greece Talks» του Travel.gr και του Πρώτου Θέματος

Επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης: Επιπλέον μιάμιση δόση επιδόματος παιδιού, €150 σε συνταξιούχους χωρίς προσωπική διαφορά

Βοιωτία: «Δεν διέκρινα την ηλικία του, φαινόταν επικίνδυνος» είπε στην απολογία του ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 17χρονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης