Αλεξία Μουστάκα για τον πατέρα της: Ήξερα ότι είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά μου έκρυβε τα πιο σοβαρά, δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη

Αλεξία Μουστάκα για τον πατέρα της: Ήξερα ότι είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά μου έκρυβε τα πιο σοβαρά, δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη

«Σίγουρα το έκανε γιατί νόμιζε ότι ήταν ο σωστός τρόπος, αλλά ήταν ξεκάθαρα ο λάθος» πρόσθεσε

alexia_moustaka
Η Αλεξία Μουστάκα αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, Σωτήρη Μουστάκακαι το γεγονός πως δεν γνώριζε τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» με αφορμή την παράσταση «Φοβάμαι ταυρομάχε».

Για το γεγονός ότι δεν της είχε αποκαλύψει ο πατέρας της το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, η Αλεξία Μουστάκα ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πολλά πράγματα. Ήξερα ότι είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά μου έκρυβε τα πιο σοβαρά. Σίγουρα το έκανε γιατί νόμιζε ότι ήταν ο σωστός τρόπος, αλλά ήταν ξεκάθαρα ο λάθος».

Και συνέχισε: «Γιατί μου ήρθε πολύ απότομα. Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη ότι θα έφευγε. Ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ και πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Ευτυχώς είχα κοντά μου τότε πολύ αγαπημένους ανθρώπους που με βοήθησαν πολύ».

Σε ερώτηση για το αν ο πατέρας της ίσως πίστευε ότι μπορεί να ζήσει, η ίδια απάντησε: «Πιστεύω πως ήξερε τη σοβαρότητα της κατάστασής του, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Μπορεί κάπου μέσα του να πίστευε ότι θα συμβεί κάποιο θαύμα και θα ζήσει».

Τέλος, για τα τελευταία λόγια του πριν φύγει από τη ζωή, η Αλεξία Μουστάκα δήλωσε: «Δυστυχώς θυμάμαι πράγματα από το νοσοκομείο που έχει μπει, αλλά η αλήθεια είναι δεν θα ήθελα να τα μοιραστώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Υπό τον έλεγχο των Ισραηλινών το νοσοκομείο Αλ Σίφα στη Γάζα - Ανέπτυξαν μπουλντόζες στις εγκαταστάσεις του

Βίντεο: Έξαλλος ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου, έφυγε από το πλατό - «Είσαι ανάγωγος, σταματώ»

Η ΑΑΔΕ «ξεσκονίζει» καταθέσεις, εμβάσματα, μετοχές και wallets έως και πριν από μια δεκαετία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης