Χάρης Γιακουμάτος: Η συνεπιμέλεια είναι ένα τεράστιο βήμα για την εξέλιξη των χωρισμένων γονιών

Χάρης Γιακουμάτος: Η συνεπιμέλεια είναι ένα τεράστιο βήμα για την εξέλιξη των χωρισμένων γονιών

«Με τον παλιό νόμο, ήταν λες κι ο πατέρας μέσα στον γάμο είχε δικαιώματα, ενώ ο πατέρας έξω από τον γάμο ήταν κάποιος άλλος» εξήγησε

haris-giakoumatos
Ο Χάρης Γιακουμάτος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον γιο του, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, αλλά και τη νέα του σχέση.

Μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα», αναφερόμενος στον ρόλο του ως πατέρας, ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε: «Σαν μπαμπάς είμαι σαν μικρό παιδί, προσπαθώ να το διδάσκω μέσα από το παιχνίδι και κυνηγάω τα παιχνίδια με φαντασία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwz5b5qtyrmx)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του και τη συνεπιμέλεια του γιου τους.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά. Πλέον, συζητάμε ποιες μέρες θα κρατήσουμε το παιδί και τα προβλήματα του παιδιού. Η συνεπιμέλεια είναι ένα τεράστιο βήμα για την εξέλιξη των χωρισμένων γονιών. Είχε μείνει ο παλιός νόμος που για κάποιον λόγο διέλυε τους πατεράδες. Ήταν λες κι ο πατέρας μέσα στον γάμο είχε δικαιώματα, ενώ ο πατέρας έξω από τον γάμο ήταν κάποιος άλλος. Δεν τον ξέρουμε τον κύριο. Ο νόμος αυτός έφερε μια ισορροπία στα χωρισμένα ζευγάρια», εξήγησε.

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού με τη νέα του σχέση, είπε: «Θα ήθελα να αποκτήσω άλλο ένα παιδάκι. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Το ζήτημα είναι να βρεις τον άνθρωπο για να μπορέσεις να κάνεις ένα παιδί. Αυτή την περίοδο είμαι σε σχέση. Το βήμα της εκκλησίας θα το κρατήσουμε για καιρό. Η εκκλησία κι όλα αυτά καλά είναι, αλλά δεν είναι κάτι που είναι στο μυαλό μου. Για να επισημοποιήσεις μια σχέση, δεν χρειάζεται εκκλησία».


Ειδήσεις σήμερα:

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 4 που άνοιγαν σπίτια σε Αττικη, Εύβοια - Είχε πεθάνει ηλικιωμένος αφού τον έκλεψαν

Casus belli στον ΣΥΡΙΖΑ το μαξιλάρι των €37 δισ. - Η απάντηση Τσίπρα για το δείπνο με Σακελλαρίδη

Παντρεύονται Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης