Η Ελένη, η Ρούλα και τα… κατά παραγγελία ρεπορτάζ

Η Ελένη, η Ρούλα και τα… κατά παραγγελία ρεπορτάζ

Βυθισμένη στο μίσος και την ασφάλεια η ελληνική τηλεόραση βαδίζει προς τον τοίχο ολοταχώς

menegaki_tv
Η Ελένη Μενεγάκη είπε μία μεγάλη αλήθεια και ταυτόχρονα εξομολογήθηκε κάτι πολύ ουσιαστικό, το οποίο λογικά θα έπρεπε να απασχολεί τους πάντες. «Το θέμα είναι ο καθένας μας μέσα στην τηλεόραση, πώς θέλει να είναι ο ίδιος για τον εαυτό του και πώς θέλει να τον θυμούνται όταν θα φύγει». Με όσα συμβαίνουν λογικά ελάχιστοι αγωνιούν για την υστεροφημία τους. Κόντρες εκτός ελέγχου, προσβλητικοί χαρακτηρισμοί και εξομολογήσεις με επίκεντρο βίαια περαστικά φιγουράρουν για μία ακόμη ημέρα στις lifestyle ιστοσελίδες. Πρόσωπα με την ένταση αποτυπωμένη στις εκφράσεις τους, υπαινιγμοί που ποτέ δεν βρήκαν το θάρρος να γίνουν καθαρές απαντήσεις κι ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ που πλέον από την ανάγκη του να υπάρχει σώνει και ντε καθημερινά, κολυμπά συχνά σε λιμνάζοντα νερά φαιδρότητας. Πάντως, όταν το ρεπορτάζ δρομολογείται προκειμένου να δοθούν εκδικητικές απαντήσεις από «ενοχλημένους», τότε η τιμή της δημοσιογραφίας πάει περίπατο. Επίσης δεν είμαστε και τόσο αφελείς. Καταλαβαίνουμε όλοι, και οι τηλεθεατές, γιατί γίνονται κάποια θέματα από ανθρώπους που «μολύνουν» αυλές παρουσιαστών και παρουσιαστριών εδώ και χρόνια. Πόσο κακό τους κάνουν και πόσο κρίμα που δεν το αντιλαμβάνονται.
Snapinsta_app_396909112_318402410810630_7653567602082736648_n_1080
Και κάτι τελευταίο στις γενικές σκέψεις και διαπιστώσεις. Οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες δεν είναι εικονίσματα να τους «προσκυνούν» οι δημοσιογράφοι. Συνάδελφοι είναι και αξίζουν να λαμβάνουν αλλά και να δείχνουν σεβασμό. Για να μην παρεξηγούμαστε…

Το πόσο «γενναιόδωρη» είναι η Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το Mega», θα το διαπιστώσετε αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο στο Mega. Συνέπεια μιας διαδρομής γεμάτης, πλήρους, με έργο και περιεχόμενο, με ηθική και αισθητική, με ιδέες καινοτόμες και με καλών προθέσεων περιεχόμενο. Τι έχασε για να ψάξει τώρα να το βρει η Ρούλα; Εχει και περίσσευμα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwu573eln6c1)

Την ώρα που τα πλάνα για την Αννίτα Πάνια μάλλον συναντούν εμπόδια, τα αντίστοιχα για την πολυσυζητημένη εκπομπή του Σαββατοκύριακου μάλλον ξεπερνιούνται και την Δευτέρα αρχίζουν οι συναντήσεις στο Open.

Πόση διασκέδαση και γέλιο προσφέρουν ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του! Εχουμε ξεχάσει πώς γίνεται αυτό στην τηλεόραση.
Κρίμα για τον Χρήστο Φερεντίνο, να μην προχωράει η μουσική εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, όπως θα ήθελε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συναδέλφου Γρηγόρη Μελά. Μακάρι η δυσκολία να είναι προσωρινή και όλα να πάνε καλύτερα το 2024.

Κλείσιμο
Όχι, αγαπητοί νέοι συνάδελφοι. Όταν πηγαίνεις για ρεπορτάζ στον χώρο της απονομής Θεατρικών Βραβείων δε δικαιολογείσαι να ρωτάς τα μυστικά ομορφιάς της Ταμίλα Κουλίεβα ούτε για εκατοστή φορά αν διαβάζει κάποιος τα νούμερα τηλεθέασης. Λυπάμαι πολύ αλλά ίσως πρέπει να κάνουμε και την αυτοκριτική μας.

Το κουίζ μας: ποιος πανελίστας επένδυσε σε μελλοντική αποκατάσταση σε εκπομπή οικείου προσώπου χαϊδεύοντάς το από αέρος και από εδάφους; Μόνο που πλέον η εκπομπή του οικείου προσώπου για την επόμενη σεζόν αγνοείται. Οπως και το κανάλι.
Τα φιλιά μας σε όλους.


Ειδήσεις σήμερα:

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 4 που άνοιγαν σπίτια σε Αττικη, Εύβοια - Είχε πεθάνει ηλικιωμένος αφού τον έκλεψαν

Casus belli στον ΣΥΡΙΖΑ το μαξιλάρι των €37 δισ. - Η απάντηση Τσίπρα για το δείπνο με Σακελλαρίδη

Παντρεύονται Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης