Τάσος Ιορδανίδης: Ήμουν γεννημένος μπαμπάς, τα αγαπούσα τα παιδιά ανέκαθεν, είχα μανία

Τάσος Ιορδανίδης: Ήμουν γεννημένος μπαμπάς, τα αγαπούσα τα παιδιά ανέκαθεν, είχα μανία

«Την πρώτη φορά που η κόρη μου θα μου πει ότι θα βγει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την παρακολουθήσω» πρόσθεσε

tasos-iordanidis
Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης παραγωγής «Η γη της ελιάς» η οποία διανύει τον τρίτο της κύκλο στο MEGA, μίλησε για τη σειρά, τον ρόλο του, το θέατρο αλλά και την καριέρα του στην τηλεόραση.

«Ό,τι κάνω το τελευταίο διάστημα, έχω την ευλογία και την τύχη να πηγαίνει τρία χρόνια. Πηγαίνει η παράσταση τρία χρόνια, η “Γη της ελιάς” τρία χρόνια, πρέπει να πάνε και οι “Μπαμπά-δες” τρία χρόνια. Πρέπει όλοι οι άνθρωποι που έχουν δημόσιο βήμα να γεννήσουν αυτήν την στιγμή, γιατί δεν θα έχουμε καλεσμένους», είπε αστειευόμενος, ο ηθοποιός.

Για τον δικό του ρόλο ως μπαμπάς σημείωσε: «Εγώ ήμουν γεννημένος μπαμπάς, τα αγαπούσα τα παιδιά ανέκαθεν, είχα μανία, όχι στον βαθμό που είμαι σήμερα. Μ’ αρέσουν η αθωότητά τους, τα παιχνίδια τους, τα πράγματα που βγάζουν… Είμαι ψύχραιμος, αλλά η Θάλεια (σ.σ. Ματίκα) έχει μια ψυχραιμία παραπάνω. Δηλαδή, την πρώτη φορά που η κόρη μου θα μου πει ότι θα βγει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την παρακολουθήσω. Φοβάμαι για τα παιδιά».

Με αφορμή την παρουσίαση στην οποία δοκιμάζεται φέτος, ο Τάσος Ιορδανίδης προέβη σε μία εξομολόγηση: «Ήμουν “Μουγκοθοδώρος” όταν έβγαινα να μιλήσω δημοσίως για το οτιδήποτε και ήξερα ότι με παρακολουθεί ο κόσμος. Είχα μεγάλη αγοραφοβία. Ξεμπλόκαρα την πρώτη φορά που ήρθα καλεσμένος σου μαζί με τη Αντιγόνη Νεοφύτου. Αισθάνθηκα τόσο άνετα που μετά είπα μπορώ να μιλήσω δημοσίως, σου το οφείλω Ελένη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwzdqg37xsrt)
Κλείσιμο

Αναφερόμενος στον Μάνο Βρεττάκο, τον ήρωα που ενσαρκώνει στη «Γη της ελιάς», ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε: «Αγαπιούνται αυτοί οι δύο (o Ισίδωρος και η Αμαλία). Ο Ισίδωρος αισθάνθηκε πάρα πολύ γοητευμένος από την Αμαλία, η Αμαλία μπήκε στη σφαίρα μπροστά, του έσωσε τη ζωή του. Επίσης, και η Αμαλία είναι γοητευμένη από τον Ισίδωρο, έχει αρχίσει να χτίζεται μια αγάπη. Όταν μπαίνει ένας εξωγενής παράγοντας που δεν τον είχες γνωρίσει πριν, αρχίζεις και σκέφτεσαι διάφορα πράγματα, αρχίζουν συγκρούσεις. Η Αμαλία πολλές φορές θα θελήσει να γίνει αρεστή ακόμα και στην Αγγελική που δεν την έχει αποδεχθεί με θέρμη. Κι επειδή ο Ισίδωρος είναι ένας άντρας που έχει εξουσία, τη γοητεύει και αυτό, αρχίζει λίγο να μεγαλοπιάνεται κάπως. Όλο αυτό θα φέρει κάποιες προστριβές οι οποίες θα έχουν πολύ ενδιαφέρον και κυρίως όσον αφορά το παιδί. Θα έχει προεκτάσεις και στην επιχείρηση, γιατί θα έρθει μια σύγκρουση ανάμεσα σε δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες, γυναικείες».

Για τη νέα είσοδο που αναμένεται να γίνει στη «Γη της ελιάς», αυτή του Απόστολου Γκλέτσου, ο Τάσος Ιορδανίδης ανέφερε: «Με “βασίλισσες” παίζει μπάλα. Δεν πρέπει να ταραχτεί λίγο και η Άντζελα (σ.σ. Γκερέκου); Ποιος είναι πιο ιδανικός για να φέρει καταιγίδες;».

Spoiler έκανε ο ηθοποιός και για το αγαπημένο ζευγάρι της «Γης της ελιάς» Φίλιππος- Βασιλική, καθώς και για δύο ακόμα ήρωες της σειράς

«Θα έχουμε κάποιους τριγμούς ανάμεσα στον “Ρωμαίο και την Ιουλιέτα”, γιατί τη Βασιλική την ταράζει λίγο το γεγονός ότι μαθαίνει στα 20 φεύγα της ότι έχει αδελφή. Θα έχουμε, επίσης, ναυάγιο στη σειρά μας, μικρότερης εμβέλειας, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν δύο πολύ αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς και θα έρθουμε όλοι σε μεγάλη αγωνία στην τοπική κοινότητα».

«Η σειρά πάει τρίτη χρονιά και διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, βάσει του ανταγωνισμού που είναι πολύ πιο ισχυρός από τις δύο προηγούμενες χρονιές», δήλωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Θέλω να σου κρατώ το χέρι» με τη Θάλεια Ματίκα, για τρίτη χρονιά στο θέατρο «Άλφα – Ληναίος-Φωτίου».

«Η παράσταση δίνει το άλλοθι για να συζητηθούν πράγματα ανοιχτά, αυτό είναι το μεγάλο κέρδος και αυτό που ιντριγκάρει τον κόσμο και έρχεται και την παρακολουθεί», εξήγησε.

Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός έχει γράψει τα κείμενα για την παράσταση «Φακντ Απ» με τους Αφροδίτη Λιάντου και Διονύση Παπανδρέου.

«Αυτά τα δυόμιση χρόνια, στη “Γη της ελιάς” συναναστράφηκα με παιδιά τα οποία είναι πολύ μικρότερα από εμένα. Συναναστρέφομαι με μια γενιά που νόμιζα ότι την ήξερα αλλά τελικά υπάρχει μια απόσταση και άρχισα να γοητεύομαι πάρα πολύ. Το θεατρικό έργο είναι μια σε κλινική αντιμετώπισης ψυχικών νοσημάτων, μια κοπέλα στα 20 και ένα αγόρι που κουβαλούν τον προσωπικού τους σταυρό και θα δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό το πράγμα», υπογράμμισε.


Ειδήσεις σήμερα:

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 4 που άνοιγαν σπίτια σε Αττικη, Εύβοια - Είχε πεθάνει ηλικιωμένος αφού τον έκλεψαν

Casus belli στον ΣΥΡΙΖΑ το μαξιλάρι των €37 δισ. - Η απάντηση Τσίπρα για το δείπνο με Σακελλαρίδη

Παντρεύονται Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης