Μανούσος Μανουσάκης: Ρωτήστε τον ΑΝΤ1 γιατί δεν θα δούμε το «Τμήμα Ηθών»

Μανούσος Μανουσάκης: Ρωτήστε τον ΑΝΤ1 γιατί δεν θα δούμε το «Τμήμα Ηθών»

«Η πρότασή μας είναι η σειρά που ονομάζεται "Το Δίχτυ"» εξήγησε

manousos-manousakis__1_
Ο Μανούσος Μανουσάκης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο «Τμήμα Ηθών», που θα επέστρεφε στην τηλεόραση.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, ανέφερε: «Ρωτήστε τον ΑΝΤ1 γιατί δεν θα δούμε το Τμήμα Ηθών. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω. Η πρότασή μας είναι η σειρά που ονομάζεται "Το Δίχτυ". Το "Κόκκινο Ποτάμι" τελείωσε με την καταστροφή της Σμύρνης. Δεν έχει άλλο πια. Σκεφτόμαστε 4 τηλεταινίες που αφορούν σε ένα πολύ μακρινό παρελθόν, στην αρχαία Ελλάδα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwydts43geix)

Στη συνέχεια, μίλησε για τα κινηματογραφικά του πλάνα. «Κινηματογραφικά επεξεργάζομαι ένα βιβλίο, το οποίο αφορά στους τελευταίους νομάδες, τους βλάχους. Δεν θα συνέχιζα καμία ιστορία από τους έρωτες στις σειρές μου, ολοκληρωθήκαν. Η αγαπημένη μου είναι πάντα η επομένη. Έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια στον Απόστολο Γκλέτσο, άλλα αγαπώ όλους τους πρωταγωνιστές μου. Μόλις μπήκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο γραφείο είπα ότι αυτή είναι και καμία άλλη. Oι Ρομά μας τίμησαν, μας έδωσε μία αναμνηστική πλακέτα η ένωσή τους. Ο Σταύρος Ζαλμάς ήταν η πρώτη επιλογή για το "Άγγιγμα ψυχής"», εξήγησε.

Όσο για τη συνάντησή του με τον Χριστόδουλο, είπε: «Ο μακαριστός Χριστόδουλος μας είχε πει "προσέξτε την σοβαρότητα της εκκλησίας", άλλωστε η ιδέα μας δεν ήταν μέσω ενός παπά να δείξουμε ένα σκάνδαλο. Δεν ήμουν αυστηρός σκηνοθέτης, ήμουν ακριβοδίκαιος».

Τέλος, για την οικογένειά του, δήλωσε: «Η οικογένειά μου είναι διεσταλμένη. Είναι όλη η δουλειά μου κι είναι κι η Μαρία μέρος της δουλειάς μου. Σκέφτομαι με τύψεις ότι δεν μπορέσαμε να είμαστε πολύ κοντά στα παιδιά μας, όταν ήταν μικρά, αλλά δεν τους βγήκε σε κακό. Είναι μια χαρά».


Ειδήσεις σήμερα:

Τρολάρουν τον Τζεφ Μπέζος και τη Λόρεν Σάντσεζ για τη φωτογράφησή τους στη Vogue

Αποκαλυπτήρια για το νομοσχέδιο κατά της φοροδιαφυγής: Οι αλλαγές για μετρητά, Airbnb, ελεύθερους επαγγελματίες

Βίντεο: Ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων μπαίνει σε τούνελ της Χαμά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης