Μπράιαν Κοξ: Το παράπονο του ηθοποιού - Έχω δουλέψει με μερικούς ηλίθιους σκηνοθέτες

Μπράιαν Κοξ: Το παράπονο του ηθοποιού - Έχω δουλέψει με μερικούς ηλίθιους σκηνοθέτες

«Είναι τόσο απασχολημένοι βλέποντας τη γενική εικόνα που ξεχνούν τη λεπτομέρεια, όλα είναι στη λεπτομέρεια και αυτό περιλαμβάνει την υποκριτική» τονίζει ο ηθοποιός

brian_cox__1_
Ο ηθοποιός Μπράιαν Κοξ, γνωστός μεταξύ άλλων για τον ρόλο του στη βραβευμένη τηλεοπτική σειρά «Succession», άσκησε κριτική στους σκηνοθέτες σε μια νέα εκπομπή του BBC, για την υποκριτική.

Ο Κοξ εξέφρασε την απογοήτευσή του, αποκαλώντας πολλούς σκηνοθέτες «ηλίθιους» που αποτυγχάνουν να προσφέρουν ουσιαστική έμπνευση. «Ήμουν πολύ τυχερός με κάποιους σκηνοθέτες, αλλά έχω δουλέψει και με μερικούς ηλίθιους. Αλλά είναι ένας πραγματικός αγώνας μερικές φορές. Εγώ ως ηθοποιός αναζητώ πάντα τη μεγάλη νότα, τη νότα που φωτίζει αυτό που πρέπει να κάνω και σπάνια το παίρνω» σχολίασε.



Ο 77χρονος Cox αναγνώρισε την τύχη του να δουλεύει με σπουδαίους σκηνοθέτες, αλλά τόνισε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κανείς, όταν έχει να κάνει με σκηνοθέτες που δεν έχουν κατανόηση ή δεν κάνουν τα μαθήματά τους, υπογραμμίζοντας τη σημασία των σκηνοθετών να κατανοούν τη σχέση μεταξύ λέξεων και εικόνων.

«Πολλοί σκηνοθέτες το κάνουν αυτό. Δεν κάνουν τα μαθήματά τους. Είναι τόσο απασχολημένοι βλέποντας τη γενική εικόνα που ξεχνούν τη λεπτομέρεια. Όλα είναι στη λεπτομέρεια και αυτό περιλαμβάνει την υποκριτική» είπε ο Κοξ και πρόσθεσε: «Θέλω πραγματικά σκηνοθέτες που μπορούν να το εμπνεύσουν και δυστυχώς δεν το κάνουν πολλοί. Ξεχνούν την υποκριτική, ξεχνούν περί τίνος πρόκειται, ποιο είναι το μυστήριο αυτού».

Brian_Cox
Κλείσιμο

Παρά τις δυσκολίες, ο ηθοποιός συνέστησε διπλωματία όταν εργάζεται κάποιος με δύσκολους σκηνοθέτες. Επαίνεσε σκηνοθέτες όπως ο Σπάικ Λι για τις γνώσεις, το όραμα και την ικανότητά τους να παρέχουν χρήσιμες σημειώσεις, τονίζοντας τη σημασία της ακεραιότητας του έργου στη συνεργασία. Ο Μπράιαν Κοξ αναγνώρισε επίσης τον εκκεντρικό Γουές Άντερσον και τόνισε τη σημασία της διατήρησης του ρυθμού μιας σκηνής στη δημιουργία ταινιών.

Φωτογραφία: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Τρολάρουν τον Τζεφ Μπέζος και τη Λόρεν Σάντσεζ για τη φωτογράφησή τους στη Vogue

Αποκαλυπτήρια για το νομοσχέδιο κατά της φοροδιαφυγής: Οι αλλαγές για μετρητά, Airbnb, ελεύθερους επαγγελματίες

Βίντεο: Ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων μπαίνει σε τούνελ της Χαμάς και βγαίνει σε... παιδιατρικό νοσοκομείο της Γάζας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης