Η Πάρις Χίλτον γιόρτασε την επέτειο των δύο χρόνων γάμου με τον Κάρτερ Ρουμ. Η διάσημη media personality μοιράστηκε το γεγονός με τους θαυμαστές της με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.
Ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους και έγραψε: «Πριν από το 2021, το 11:11 ήταν απλά η αγαπημένη μου ώρα της ημέρας. Τώρα είναι η επέτειος μιας από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Χρόνια πολλά για τα 2 χρόνια από την επέτειο της αγάπης μου! Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω σαν το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο κάθε μέρα. Τόσο ευτυχισμένη και ευγνώμων για αυτή την όμορφη ζωή που χτίζουμε μαζί. Σ' αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους