Η παρουσιάστρια του «I Love Σου Κου» σχολίασε το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.
«Το πήρε πολύ προσωπικά κι εγώ έχω να της πω πως όταν βρίσκεται εν βρασμώ ψυχής- επειδή το έχω πάθει κι εγώ, ευτυχώς όχι τηλεοπτικά – δεν πρέπει να απαντάς ποτέ γιατί θα χάσεις το δίκιο σου, ακόμα και να έχεις δίκιο, θα το χάσεις γιατί θα πεις κουβέντες που ίσως δεν θα έπρεπε να ειπωθούν. Είναι λόγω θυμού, λόγω βρασμού», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για την Κατερίνα Καινούργιου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwvy8zvtae55)
Και πρόσθεσε: «Το άλλο που θα ήθελα να πω στην Κατερίνα είναι πως επειδή έχουμε δει πολύ καλούς παρουσιαστές να κάνουν αποτυχίες και πολύ μεγάλα νούμερα και επιτυχίες από παρουσιαστές που μπορεί να μην ήταν τόσο σπουδαίοι, τα νούμερα δεν κρίνουν μία παρουσιάστρια, θεωρώ».
Στο τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα ολοκλήρωσε: «Και η ίδια πάρα πολλές φορές έχει πει πως όταν ξεκίνησε το πρωινό, όσο ήταν ακόμη στο Epsilon που μετονομάστηκε σε Open, έκανε 4-5% και προσπάθησε και δουλέψανε πολύ σκληρά. Ακριβώς λοιπόν επειδή και η ίδια έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που έφτασε, ας μην κρίνουμε εκπομπές και παρουσιαστές από τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό ειδικά με τα νούμερα τηλεθέασης πρέπει να σταματήσει γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Αφορά μόνο το κανάλι. Τον κόσμο δεν τον αφορούν τα νούμερα τηλεθέασης. Αν εγώ αύριο κάνω 25% σημαίνει ότι θα γυρίσουν να με δουν επειδή έκανα 25%; Ή αν κάνω πολύ χαμηλά νούμερα σημαίνει ότι δεν θα ανέβω ποτέ; Ή να μην με βλέπουν; Ο τηλεθεατής έχει μυαλό και ξέρει να κρίνει τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.