Τομ Έλις: Ο ηθοποιός του «Lucifer» και η σύζυγός του υποδέχτηκαν την κόρη τους μέσω παρένθετης μητέρας

Τομ Έλις: Ο ηθοποιός του «Lucifer» και η σύζυγός του υποδέχτηκαν την κόρη τους μέσω παρένθετης μητέρας

Το ζευγάρι έκανε γνωστή την είδηση μέσω του Instagram

tom_ellis
Ο Τομ Έλις και η σύζυγός του Μέγκαν Οπενχάιμερ καλωσόρισαν στον κόσμο την κόρη τους.

Ο 44χρονος ηθοποιός του «Lucifer» αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης ότι το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί μαζί μέσω παρένθετης μητέρας. Μάλιστα αστειεύτηκε ότι μπορεί να έπαιξε ρόλο στον τερματισμό της απεργίας της SAG-AFTRA, η οποία έκλεισε προσωρινή συμφωνία με τα στούντιο του Χόλιγουντ την ίδια ημέρα.

Ο ηθοποιός, που έχει άλλα τρία παιδιά (δύο με την πρώην σύζυγό του και ένα από μια παλαιότερη σχέση) μοιράστηκε την είδηση με μια ανάρτηση στο Instagram, που έδειχνε τον ίδιο και την 37χρονη σύζυγό του να κοιτάζουν τρυφερά το νεογέννητο, το οποίο βρισκόταν σε μια κούνια νοσοκομείου.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Η κόρη μας Ντόλι Έλις-Οπενχάιμερ γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου και μέσα σε πέντε ώρες από τότε που ήταν ζωντανή, έθεσε μόνη της τέρμα στην απεργία της SAG. Την αγαπάμε. Τεράστιο ευχαριστώ στην καταπληκτική παρένθετη μητέρα μας».

Κλείσιμο

400236901_863534332119922_1739735935536160323_n

Η νέα μαμά μοιράστηκε επίσης μερικά στιγμιότυπα του κοριτσιού, συμπεριλαμβανομένης μιας κοντινής φωτογραφίας της κόρης τους και μιας δεύτερης με τον Έλις να την έχει στον ώμο του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης