Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι εξήγησε ότι στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα με ό,τι συνέβη, ενώ τόνισε πως δεν περίμενε να ασχοληθεί τόσος κόσμος με αυτό.
«Όπως βλέπω τα νούμερα, το είδαν 1,5 εκατομμύριο. Νομίζω ότι υπάρχει ένας μικρόκοσμος που πρέπει να ασχοληθεί όσο εμείς. Δεν ασχολείται όλος ο κόσμος με αυτά που ασχολούμαστε εμείς. Τηλεοπτικό πρόγραμμα έκανε το πολύ 2 εκατ., που σημαίνει ότι τα υπόλοιπα 8 δεν το είδαν καν. Αυτό που την επόμενη μέρα καθόμαστε και το σκεφτόμαστε και τρελαινόμαστε είναι στο μυαλό μας, γιατί ο κόσμος δεν ασχολείται καν», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwu55bbeokr5)
Στη συνέχεια, εξήγησε πώς έμαθε τι συνέβη ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες.
«Εγώ δεν ήξερα τι έγινε και κόντεψα να τρακάρω. Με πήρε τηλέφωνο η Νάνσυ και μου είπε ότι τα δύο κορίτσια μάλωσαν. Εμένα σαν άνθρωπο της τηλεόρασης, αυτό με στενοχωρεί και με πληγώνει πολύ. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης θα έπρεπε να κρατάμε δυνατά αυτό το πράγμα και να μη δίνουμε καθόλου τέτοια τροφή», τόνισε.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.