Ζακ Έφρον για Μάθιου Πέρι: Είναι τιμή μου να ακούω ότι σκεφτόταν εμένα για να τον υποδυθώ

Ζακ Έφρον για Μάθιου Πέρι: Είναι τιμή μου να ακούω ότι σκεφτόταν εμένα για να τον υποδυθώ

Ο ηθοποιός φέρεται ότι ήταν η επιλογή του εκλιπόντα σταρ να τον ενσαρκώσει σε μια ταινία για τη ζωή του

efron_-_perrruy
Ο Ζακ Έφρον δήλωσε ότι θα ήταν τιμή του να υποδυθεί τον Μάθιου Πέρι στη μεγάλη οθόνη.

Ο διάσημος ηθοποιός απάντησε ευγενικά αφού ο ηθοποιός του «Friends» φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία του να τον ενσαρκώσει ο Έφρον σε μια βιογραφική ταινία για τη ζωή του.

«Είναι τιμή μου να ακούω ότι σκεφτόταν εμένα για να τον υποδυθώ», δήλωσε στο People στην πρεμιέρα της ταινίας του «The Iron Claw» την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου. Και πρόσθεσε: «Θα το δούμε. Θα ήταν τιμή μου να το κάνω».
Ο Έφρον, ο οποίος συμπρωταγωνίστηκε με τον Πέρι στην ταινία «17 Again», ανέφερε επίσης: «Ήταν μέντορας για μένα και κάναμε μια πολύ ωραία ταινία μαζί».

Και στη συνέχεια είπε: «Τον θαύμαζα, έμαθα τον κωμικό συγχρονισμό από αυτόν τον τύπο. Θέλω να πω, όταν γυρίζαμε το "17 Again" ήταν τόσο σουρεαλιστικό για μένα να κοιτάζω απέναντι και να τον βλέπω εκεί, γιατί έμαθα τόσα πολλά από αυτόν, από όλη του τη ζωή».

Στην ταινία του 2009, ο Έφρον υποδύεται τη νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα του Πέρι, Μάικ Ο'Ντόνελ.

Η φίλη του Πέρι, Αθήνα Κρόσμπι - η οποία ήταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που εθεάθησαν μαζί του πριν πεθάνει στις 28 Οκτωβρίου - αποκάλυψε προηγουμένως ότι ήθελε ο 36χρονος ηθοποιός του «High School Musical» να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του.
«Είχε συνεργαστεί με τον Ζακ Έφρον στο παρελθόν σε μια ταινία και είπε ότι ήθελε ο να τον υποδυθεί ως μια νεότερη εκδοχή [του εαυτού του] και ότι θα του ζητούσε σύντομα να το κάνει» δήλωσε στο "Entertainment Tonight" νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Κλείσιμο
Και συμπλήρωσε: «Απλά ανυπομονούσε να μοιραστεί περισσότερα για την ιστορία του και την ανάρρωσή του από τον εθισμό και πραγματικά να υπερασπιστεί αυτόν τον σκοπό για να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους, οπότε ήταν τόσο αισιόδοξος και χαρούμενος για όλα όσα ήθελε να κάνει».

Πρόσθεσε ότι ο Πέρι ήταν «ενθουσιώδης» για την ταινία και αισιόδοξος για τη ζωή πριν βρεθεί νεκρός από προφανή πνιγμό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Ήταν 54 ετών.

Φωτογραφίες: EPA / Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Twitter εναντίον Κατερίνας Καινούργιου για όσα είπε για τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της

O Γιώργος Μητσικώστας μίλησε για το λίπωμα στον λαιμό του και την πίστη στον Θεό

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κάτιας Νικολαΐδου πριν τον θάνατό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης