Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» κι αρχικά, ανέφερε για τη συνεργασία τους: «Διαφωνώ καθημερινά με τη Μπέττυ σε 5-6 πράγματα τουλάχιστον. Στην εκπομπή σε 50. Οπότε νομίζω ότι αυτό είναι και πάρα πολύ δημιουργικό. Είμαι κι άνθρωπος που φέρνει συνέχεια αντίρρηση, γιατί μου αρέσει να μένει το σωστό μετά τον διάλογο».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwt8ikhvj46p)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ακόμα κι αν αυτό που λέει ο άλλος είναι εντάξει με εμένα, θα πω το αντίθετο μόνο και μόνο για να εδραιώσω αυτό που έλεγε».
Τέλος, εξήγησε πως παρά τις διαφωνίες τους, υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους. «Συνυπάρχουμε μαζί, γιατί υπάρχει αγάπη, υπάρχει συμφωνία και μέσα από τον διάλογο, θα βρούμε το σωστό», είπε κλείνοντας.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού