Η επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» και οι τηλεκαβγάδες της συμφοράς

Η επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» και οι τηλεκαβγάδες της συμφοράς

Με αμείωτη ένταση, κυριολεκτικά, συνεχίζεται η τηλεοπτική σεζόν

TV_arvyla
Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι επέστρεψαν οι «Ράδιο Αρβύλα». Κάποιος να μας κάνει να γελάσουμε και να χαμογελάσουμε. Κάποιος επιτέλους να σατιρίσει όσα γελοία συμβαίνουν στην ζωή και στην τηλεόραση. Ας βγει κάποιος και ας πει όσα πρέπει να καυτηριάσει μία εκπομπή. Βαρεθήκαμε είτε να αποθεώνει ο ένας τον άλλο, είτε να τσακώνονται διακαναλικά όλοι με όλους. Πάντως η πρεμιέρα ήταν χλιαρή και κατώτερη των προσδοκιών. Χρειάζεται ζέσταμα η ομάδα…

Και φυσικά όλο αυτό που συμβαίνει μεταξύ του τράπερ Light και του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και τροφοδοτείται κανονικότατα από τις εκπομπές. Ακόμη και τηλέφωνο παίρνει ο παρουσιαστής την ώρα του «αέρα» και μέσω κινητού απαντά στον τράπερ. Ας φανταστούμε αυτό να γίνεται πριν μερικά χρόνια. Όχι! Ούτε καν. Είναι όλο τόσο θλιβερό, τόσο λάθος. Ακόμη χειρότερο το ότι ακούγονται φράσεις οι οποίες δεν χωρούν στην τηλεόραση, ακούγονται απρεπείς χαρακτηρισμοί και σε τελική ανάλυση δεν αφορούν κανέναν όλα αυτά. Παρά μόνο όλους όσοι αρέσκονται να παρακολουθούν καβγάδες. Θλιβερό.

Τελικά οι «Πανθέοι» δεν τα κατάφεραν. Δεν συγκίνησαν, δεν άρεσαν ιδιαίτερα, δεν μπόρεσαν να αφήσουν αποτύπωμα. Επιπλέον, πολλή φασαρία για την Μελία Κράιλινγκ και τελικά αποδείχτηκε ότι μόνο θόρυβος έμεινε. Δεν έπεισε ιδιαίτερα ερμηνευτικά. Ισως δεν βοήθησε η συνθήκη.
πασνθεοι
Κλείσιμο
Η συνέντευξη της Βάσως Λασκαράκη με την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Break», είναι τρανή απόδειξη της αδυναμίας πολλών ηθοποιών, που σχεδόν παρακαλά η τηλεοπτική πιάτσα(!), να κάνουν σωστές και κυρίως ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις. Το πρόβλημα εδώ είναι σοβαρότερο καθώς η ηθοποιός δεν καταλαβαίνει ότι ο καλεσμένος είναι πρωταγωνιστής και όχι εκείνη. Ψιλά γράμματα θα μου πείτε στο τηλεοπτικό χάος, όπου όλοι τα κάνουν όλα και συμφέρουν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwqx8kxy858h)

Πολύ καλή η ερμηνεία της Ρένιας Λουιζίδου στο «Φόνοι στο καμπαναριό». Σταθερές αξίες κάποιοι ηθοποιοί, όσα χρόνια κι αν περάσουν.
ρεν_ια
Δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα δούμε τα σόου που προσδοκούν πολλοί στο β’ μισό της σεζόν. Υπάρχουν σημαντικές απώλειες λόγω πληθώρας σίριαλ, υπάρχουν κάποιες χαμηλές επιδόσεις και χαμηλά επίπεδα εσόδων… Κάπως έτσι όλα ξαναπέφτουν στο τραπέζι για να συζητηθούν και να παρθούν αποφάσεις.

Κουίζ πιπεράτο: Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι αλλά… μετ’ εμποδίων και στη ζωή. Καληνύχτα.



Ειδήσεις σήμερα:

Αναχώρησε το C-130 με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα – Περιλαμβάνει φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό για τους άμαχους


«Η ίδια μου είπε ότι ξυλοκοπήθηκε από δυνάμεις της ΟΠΚΕ», λέει η γιατρός της 16χρονης από το Νέο Ηράκλειο


Με το τροχαίο τρίτωσε το κακό, πέθανε το σκυλάκι μας και τράκαρα με το αμάξι, είπε ο Ηλίας Βρεττός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης