Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νέες φωτογραφίες της από το ταξίδι στην Ιταλία 

Η βόλτα της με μικρό σκάφος στα νησιά Μπουράνο και Μουράνο

Ενθουσιασμένη φαίνεται να είναι η Κωνσταντίνα Σπύροπούλου με την Ιταλία και τα μέρη που έχει επισκεφτεί, καθώς δεν σταματά να αναρτά καθημερινά φωτογραφίες της στα social media. 

Μέσω Instagram, η παρουσιάστρια δημοσιεύει σε καθημερινή βάση στιγμιότυπα από τις βόλτες της με γόνδολες στα γραφικά κανάλια, τα εστιατόρια στα οποία γευματίζει με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και τα outfits που επιλέγει για τις βόλτες της. 

Το βράδυ της Κυριακής 5 Νοεμβρίου, ανέβασε υλικό από τη βόλτα στα νησιά Μπουράνο και Μουράνο, στη βόρεια Ιταλία. Ντυμένη στα λευκά με ένα καρό σακάκι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει από ένα μικρό σκάφος, με το οποίο έκανε βόλτα σε λιμνοθάλασσα της Βενετίας

Δείτε τα στιγμιότυπα


Το φιλί με τον Σταθοκωστόπουλο στη Βενετία 
Σε μια ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικά στιγμιότυπα από τη βόλτα τους με γόνδολα, αλλά και το φιλί που αντάλλαξαν.

«Αυτό είναι ο έρωτας» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.
Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της είναι στην Ιταλία αρκετές μέρες και εκείνη έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα από τις βόλτες που έχει πάει και τα αξιοθέατα που έχει δει. 

Οι αναρτήσεις της











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr