Η πρωταγωνίστρια του «Marry Me» συνέχισε λέγοντας στη Vogue ότι έχει φτάσει σε ένα στάδιο της ζωής της όπου αγαπάει κάθε κομμάτι του εαυτού της «αδιαμαρτύρητα».
«Κάθε κομμάτι μου, το σώμα μου, η φωνή μου, οι επιλογές μου, ακόμα και τα λάθη μου, όλα αυτά με έκαναν αυτό που είμαι και με έφεραν εκεί που είμαι σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά. Το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου του τον Αύγουστο απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο στη Σάντα Μόνικα.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.