Το προξενιό της Ιουλίας - Ευτυχία Μελή: Η Κατερίνη θα κάνει τα πάντα για να παντρευτεί η Φιλιώ τον Γρηγόρη

Το προξενιό της Ιουλίας - Ευτυχία Μελή: Η Κατερίνη θα κάνει τα πάντα για να παντρευτεί η Φιλιώ τον Γρηγόρη

«Η μαμά πάντα με υποστήριζε, ο μπαμπάς ήταν λίγο αυστηρός δεν το ήθελε, οπότε έπρεπε να κάνω πράγματα κρυφά» είπε η ηθοποιός σχετικά με την υποκριτική

eytyxia_meli
Η Ευτυχία Μελή, η κυρία διοικητού από τη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αρχικά, δήλωσε για τον ρόλο της στη σειρά: «Η Κατερίνη είναι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της και αγαπά πολύ τα παιδιά της και θέλει το καλύτερο για τις κόρες της» και συνέχισε: «Ξεχωρίζει για τώρα τα κορίτσια της γιατί θεωρεί ότι πρέπει να δώσει προσοχή στη μεγάλη για να την καλοπαντρέψει. Αλλά και τη μικρή την αγαπάει.

Επίσης, ανέφερε: «Θέλει πάρα πολύ να παντρευτεί η Φιλιώ με τον Γρηγόρη θεωρεί ότι είναι πολύ καλό παιδί, από καλή οικογένεια και η κόρη της θα είναι ευτυχισμένη και θα κάνει τα πάντα για να γίνει. Δεν την απασχολεί ότι ο πατέρας του Γρηγόρη είναι δολοφόνος γιατί ξέρει ότι η κόρη της θα ανεβεί επίπεδο και θα είναι καλά».

Δείτε το βίντεο
Η Ευτυχία Μελή ( Κατερίνη | Το προξενιό της Ιουλίας) στη Super Κατερίνα - 03/11/2023
Κλείσιμο

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Αλεξανδρή, είπε: «Είμαι μαγεμένη από τη συνεργασία μου με τον Δημήτρη Αλεξανδρή και μάλιστα κάποια στιγμή που ο σκηνοθέτης μου είπε να μην είμαι παγωμένη στις σκηνές μας όταν μιλά εκείνος, εγώ του είπα μα δεν τον βλέπεις πώς παίζει, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ».

Όπως είπε έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της και δεν είχε και υποστήριξη από το σπίτι της για να γίνει ηθοποιός: «Όλο αυτό το πάλεψα μόνη μου. Η μαμά πάντα με υποστήριζε, ο μπαμπάς ήταν λίγο αυστηρός δεν το ήθελε. Οπότε έπρεπε να κάνω πράγματα κρυφά και μου ήταν πιο εύκολο να φύγω στην Αμερική και να πάω σε σχολές και να κάνω πράγματα γιατί ήταν μακριά».

Για να καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα έχει κάνει πολλές δουλειές: «Δούλεψα ως καθαρίστρια, ως προσωπική βοηθός ανθρώπων του σινεμά, ήμουν για πολύ καιρό προσωπική βοηθός του Έβαν Σπηλιωτόπουλου που έγραψε το “Beauty and the beast”, και τον Ηρακλή, πουλούσα για περίπου 10 χρόνια διαμάντια και χρυσαφικά σε πλειστηριασμούς σε ξενοδοχεία στο Λος Άντζελες».

Αποκάλυψε ότι έχει αφιερώσει τη ζωή της στη φροντίδα των αδέσποτων, έχει πάρα πολλά γατάκια και όπως είπε μετά από έναν πολύ δυνατό έρωτα που κράτησε πολλά χρόνια δεν αναζητά πια τον έρωτα, δεν τον έχει ανάγκη.

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 22:40.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί θα «χτυπήσουν» τη χώρα

Συγκίνηση στην κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

Ανθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή είναι το νέο top model
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης