Μιχάλης Ρέππας για Μίνα Αδαμάκη: Στο τελευταίο μας τηλεφώνημα είχε αρχίσει και δεν καταλάβαινε

Μιχάλης Ρέππας για Μίνα Αδαμάκη: Στο τελευταίο μας τηλεφώνημα είχε αρχίσει και δεν καταλάβαινε

«Αυτό εγώ μέσα μου το παίρνω σαν ευλογία, γιατί έφυγε από καρκίνο κι ίσως να μην κατάλαβε» δήλωσε

mihalis-reppas
Ο Μιχάλης Ρέππας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις σειρές που έχει γράψει, ενώ αναφέρθηκε επίσης στη Μίνα Αδαμάκη.

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, δήλωσε: «Κάνω τον σταυρό μου που πάνε καλά οι παραστάσεις μου, γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα πάντα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις κωμικές σειρές που έγραψε και προβλήθηκαν πέρυσι στην ελληνική τηλεόραση. «Κατάλαβα ότι οι "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" πήγαν καλά από την αντίδραση του διευθυντή προγράμματος, όταν με πήρε τηλέφωνο. Με το "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" δεν είμαι ενθουσιασμένος από τη χρήση που του έκανε το κανάλι. Νομίζω ότι φέρθηκαν λίγο πανικόβλητα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwo93pmj6qw1)

Όσο για το ότι δεν ήθελε να προβληθούν σε επανάληψη οι «Τρεις Χάριτες», πράγμα που άλλαξε με τους «Συμπέθερους», ανέφερε: «Άλλαξε η άποψή μας, γιατί εκείνη την εποχή που είχαμε αυτήν την άποψη, είχαμε πιο μεγάλη οικονομική άνεση. Κάναμε λάθος και θα σου πω τι εννοώ. Είναι κρίμα που δεν τις ξέρουν τις Χάριτες, εξίσου με το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ήταν λάθος μας ότι εμείς με τα χέρια μας σβήσαμε τη Γιολάντα και αφήσαμε την Ντίνα Κώνστα στη μνήμη του ελληνικού λαού μόνο ως Ντένη. Μετάνιωσα, αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω».

Για τη Μίνα Αδαμάκη, δήλωσε: «Μιλούσαμε με τη Μίνα Αδαμάκη, αλλά όχι πάρα πολύ συχνά. Έχω την εντύπωση ότι στο τελευταίο μας τηλεφώνημα, είχε αρχίσει και δεν καταλάβαινε πολύ κι αυτό εγώ μέσα μου το παίρνω σαν ευλογία, γιατί έφυγε από καρκίνο κι ίσως να μην κατάλαβε».

Τέλος, για τη νέα σειρά που ετοιμάζει, εξήγησε: «Το "Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο" είναι μία από τις πολύ αγαπημένες στιγμές στη ζωή μου και θα ήθελα να γυρίσω σε αυτόν τον τόπο. Δεν θα δούμε την ταινία σε σίριαλ. Με τον Θανάση Παπαθανασίου ήμασταν οι πρώτοι που βάλαμε δύο άνδρες να φιλιούνται στο στόμα. Στο Safe Sex. Είναι κάτι που συμβαίνει στην κοινωνία, για ποιον λόγο να το λογοκρίνουμε ή να μην το παρουσιάσουμε;».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης