Νιλ Πάτρικ Χάρις: Ως θεός του Ολύμπου για το Χάλογουιν μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά τους

Δείτε φωτογραφίες από τις εμφανίσεις τους

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις και ο Ντέιβιντ Μπούρτκα γιόρτασαν το Χάλογουιν και φέτος μαζί με τα παιδιά τους.

Οι συμπαρουσιαστές του «Drag Me to Dinner» ντύθηκαν για άλλη μια φορά με εντυπωσιακές στολές για την εορταστική περίσταση, μαζί με τα 13χρονα δίδυμα παιδιά τους, Χάρπερ και Γκίντεον.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Χάρις στο Instagram, η οικογένεια φαινόταν να φοράει τους αρχαιοελληνικούς χιτώνες. Ο Χάρις ντύθηκε ως Άδης, ο Θεός του Κάτω Κόσμου, και είχε ένα στέμμα στο κεφάλι. Ο Μπούρτκα επέλεξε τη μορφή του Ποσειδώνα του Θεού της Θάλασσας, κρατώντας μια τρίαινα και φορώντας μια εμφάνιση από όστρακα.

Η Χάρπερ ντύθηκε ως η Αφροδίτη, η Θεά του Έρωτα, φορώντας μια μακριά ξανθιά περούκα και κρατώντας ένα περιστέρι στο ένα χέρι. Ο Γκίντεον φόρεσε το φτερωτό κράνος του Ερμή, του Θεού-Αγγελιαφόρου, ολοκληρώνοντας τη στολή του με τα φτερωτά σανδάλια του θεού.

Στη λεζάντα της ανάρτησης ο διάσημος ηθοποιός έγραψε: «Στην κορυφή του Ολύμπου, αποφασίζουμε: Καλό Χάλογουιν, θνητοί!».

Δείτε τη φωτογραφία


Στο Instagram του, ο Μπούρτκα μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της φωτογράφισης της οικογένειας, τα οποία περιελάμβαναν εικόνες από τη διαδικασία του μακιγιάζ της οικογένειας, καθώς και μια ματιά στο πώς στήθηκε η τελική λήψη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr