Μάρω Λύτρα για Κώστα Καραφώτη: Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο, δεν θα βοηθήσει κανέναν στην καριέρα του

Μάρω Λύτρα για Κώστα Καραφώτη: Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο, δεν θα βοηθήσει κανέναν στην καριέρα του

Αλλά όλοι θα κολλήσουν στο «ειδύλλιο», δήλωσε η τραγουδίστρια

litra_-_karafotis
Η Μάρω Λύτρα μίλησε για το «Fame Story», την επιστροφή και τη ζωή της στον Καναδά, αλλά και τον Κώστα Καραφώτη, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αρχικά, η τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της τώρα, αλλά και τις αρχές της στον χώρο της μουσικής: «Δουλεύω ως νοσηλεύτρια στον Καναδά και κάνω κάποιες εμφανίσεις με κάτι παιδιά που είναι μουσικοί και είναι φίλοι μου. Ήταν δύσκολο για εμάς που βγήκαμε από ένα παιχνίδι να μας σεβαστούν επειδή γίναμε τόσο διάσημοι, τόσο γρήγορα. Ένιωσα μία συμπεριφορά σαν "δεν είσαι τίποτα εσύ που είσαι από ένα παιχνίδι", άλλα δεν ήμουν μόνο η Μάρω από το "Fame Story". Όταν ήρθε η κρίση στην Ελλάδα, από εκεί που τραγουδούσαμε 5 βράδια, ξαφνικά έγιναν δυο. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι για έμενα αυτό και γύρισα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwlmo9anjyg9)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν έφυγα από την Ελλάδα έπαθα κατάθλιψη. Όταν είσαι κάπου που φωνάζουν το όνομά σου όλη την ώρα και σε αγαπάνε και είσαι σε αυτή την υπερένταση όλη την ώρα, και μετά έρχεσαι εδώ, ποια είσαι εδώ; Δεν σε γνωρίζει κανένας. Μου λείπουν οι πίστες, οι fans μου, να κάνω εξώφυλλα, μου λείπουν όλα. Την αγαπούσα πάρα πολύ αυτή τη δουλειά. Θα μου άρεσε να γυρίσω στην Ελλάδα, άλλα με διαφορετικές συνθήκες. Θα ήμουν πιο έξυπνη αυτή τη φορά. Ένα παιδί με ακολουθούσε παντού και άλλαξε το όνομα του σε Λύτρα. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά άσχημα για έμενα. Κάθε τρεις μέρες με βγάζανε έγκυο. Όταν πήγα στο φαρμακείο με ακολουθούσαν οι παπαράτσι. Κάποια στιγμή είχαν γράψει ότι έχω αυτοκτονικές τάσεις».

Επίσης, η Μάρω Λύτρα ανέφερε: «Μου στέλνουν αποσπάσματα από το Fame Story. Δεν θα ήθελα να χάνονται τα παιδιά όπως γίνεται σε άλλα παιχνίδια. Θεωρώ ότι τα παιχνίδια όπως το Fame Story είναι για τους κριτές, για να γίνουν πιο διάσημοι. Χρησιμοποιούν τα παιδιά για τη βραδιά του live και μετά χάνονται».

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Κώστα Καραφώτη, απάντησε: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη, δεν θα βοηθήσει κανέναν στην καριέρα του, αλλά θα κολλήσουν όλοι στο “ειδύλλιο”. Όταν ήμουν στο Fame Story έκλαιγα γιατί είχα χάσει τον πάτερα μου και έβαζαν ότι έκλαιγα για τον οποιονδήποτε».

Ειδήσεις σήμερα:

O Kούλογλου στον Δανίκα: Η εκλογή Κασσελάκη δεν θα γινόταν ούτε σε επαρχιακό κυνηγετικό σύλλογο


«Είναι δολοφόνος, το έκανε επίτηδες»: Θύελλα κατά του παίκτη που έκοψε τον λαιμό του αντιπάλου του με παγοπέδιλο


Βίντεο: Σόου με 2023 drone στην Κωνσταντινούπολη για τα 100 χρόνια της τουρκικής δημοκρατίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης