Η Κένταλ Τζένερ συζητήθηκε ξανά για την επιλογή της και σε αυτό το Χάλογουιν. Μπορεί φέτος να μην επέλεξε κάποιο ιδιαίτερα εκκεντρικό κοστούμι, όπως έκανε πέρυσι που ντύθηκε αγγούρι, αλλά οι φωτογραφίες της απέσπασαν πάνω από 4 εκατομμύρια likes στο Instagram.
Το μοντέλο «μεταμορφώθηκε» σε Μέριλιν Μονρόε. Με τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά της αείμνηστης σταρ και το μακιγιάζ που συνήθιζε να κάνει, η Τζένερ πόζαρε στον φακό ως Μονρόε και αναβίωσε το θρυλικό «Χρόνια πολλά κύριε πρόεδρε» που είχε τραγουδήσει το άλλοτε σύμβολο του σεξ στον Αμερικανό πρόεδρο, Τζον Κένεντι, τον Μάιο του 1962 για τα γενέθλιά του. Η Τζένερ δεν συμπλήρωσε το λουκ της με κάποιο παρόμοιο φόρεμα με εκείνο της Μονρόε. Επέλεξε ένα μαύρο διάφανο μπλουζάκι και ένα λευκό παντελόνι.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.