Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Πρώην σύντροφος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στρέφεται εναντίον του

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Πρώην σύντροφος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στρέφεται εναντίον του

«Είναι δυνατόν ένας άνδρας να ζητήσει από μια γυναίκα να κάνει έκτρωση;» τονίζει - Όσα δήλωσε για τη σχέση του με τη σταρ 

mpritnei-spiars__28_
Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε το αγόρι που είχε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς όταν πήγαινε ακόμα Λύκειο, ο Ντόναλντ Ρεγκ Τζόουνς υπερασπίστηκε τη σταρ σχετικά με όσα πέρασε με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Post, επέκρινε τον τραγουδιστή που την πίεσε να κάνει έκτρωση, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους από το 1999 έως το 2002.

Ο Τζόουνς δήλωσε ότι κάθε άνδρας που ζητά από μια γυναίκα να κάνει έκτρωση είναι «ένα κομμάτι σκ***», καθώς δεν σέβεται τη δική της επιθυμία. «Είναι δυνατόν ένας άνδρας να ζητήσει από μια γυναίκα να κάνει έκτρωση;», τονίζει.

Κλείσιμο


Η Σπίαρς άλλωστε, στα απομνημονεύματά της ανέφερε ότι θα κρατούσε το μωρό αν ήταν αποκλειστικά δική της επιλογή. Μάλιστα, εξέφρασε την αγάπη της για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και την προσδοκία που είχε τότε, να κάνουν οικογένεια μαζί.

Ωστόσο, εκείνος φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος με την εγκυμοσύνη και έπεισε τη Σπίαρς να μην κρατήσει το παιδί.

Η Σπίαρς και ο Τζόουνς έβγαιναν από το 1996 έως το 1998. Παρά τα χρόνια που πέρασαν, ο Τζόουνς εξέφρασε τη λύπη του που η Σπίαρς άφησε τη ζωή της στο Μισισιπή για το Χόλιγουντ.

«Δεν ήθελε να πάει στο Χόλιγουντ. Μπορούσε να τραγουδήσει και να χορέψει αρκετά από εδώ. Κι ήθελε να είναι κανονική, να ζήσει μια κανονική ζωή και να μείνει μαζί μου υποθέτω. Αλλά όσον αφορά το Χόλιγουντ, αυτό το χάλι... Κοιτάξτε τον δρόμο που την πήρε κάτω. Η καρδιά μου είναι μαζί της», είπε.

Πίστευε ότι κατά βάθος η τραγουδίστρια ήθελε μια φυσιολογική ζωή και να συνεχίσει να βγαίνει μαζί του για καιρό αντί να ακολουθήσει καριέρα στη βιομηχανία του θεάματος.


Ειδήσεις σήμερα:

Tοπικές βροχές σήμερα στα βορειοανατολικά και το ανατολικό Αιγαίο


Μήνυμα του IDF στους αμάχους της Γάζας: Μετακινηθείτε νότια, προχωράμε στην επόμενη φάση του πολέμου


Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Μάθιου Πέρι, γνωστός για το ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης