Η Μάγισσα: Η φωτογραφία του Νίκου Ψαρρά από τα γυρίσματα της σειράς
Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός στο Instagram
Τα γυρίσματα της σειράς «Μάγισσα»συνεχίζονται και οι ηθοποιοί μοιράζονται συχνά, εικόνες με το κοινό τους.
Οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει ήδη τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κι ανυπομονούν για νέες εξελίξεις.
Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ο Νίκος Ψαρράς έδωσε στους θαυμαστές του μια γεύση από τα γυρίσματα.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τους συμπρωταγωνιστές του.
Σε αυτό, χαμογελούν όλοι στον φακό, φορώντας τα κοστούμια των ρόλων τους. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο ηθοποιός καλημέρισε τους διαδικτυακούς του φίλους.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς