Βίβιαν Κοντομάρη: Η ασθένεια δικού μου ανθρώπου μού υπενθύμισε πράγματα που ήδη υπήρχαν μέσα μου

Βίβιαν Κοντομάρη: Η ασθένεια δικού μου ανθρώπου μού υπενθύμισε πράγματα που ήδη υπήρχαν μέσα μου

Το θέμα είναι πως όποια κι αν είναι η έκβαση, νομίζω ότι κάποια στιγμή επανέρχεσαι σε αυτό που ήθελες, αποκάλυψε η ηθοποιός

vivian_kontomari
Η Βίβιαν Κοντομάρη, η οποία συμμετέχει τη φετινή σεζόν στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς», μίλησε για την εμπειρία από τα γυρίσματα, για τη διαχείριση σε ασθένεια κοντινού της προσώπου αλλά και στον διάλογο που είχε με τον γιο της για την ηρωίδα που υποδύεται φέτος.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίβιαν Κοντομάρη δήλωσε: «Στην αρχή ίσως ήμασταν όλοι λίγο αγχωμένοι γιατί δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον και δεν είχαμε συνεργαστεί με αρκετούς. Νομίζω όμως ότι έχουμε δέσει στο Πρώτος από Εμάς. Έχουν συμβεί πολλά στα γυρίσματα και με τη Λένα (σ.σ. Δροσάκη) που… δεν αντέχεται, κατουριέσαι στα γέλια και ζητώ συγγνώμη για την έκφραση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwe4hubhbqcp)
Κλείσιμο

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Διαβάζοντας το σενάριο ταυτίστηκα με τη Σοφία (σ.σ. τον ρόλο που η ίδια υποδύεται), την αισθάνθηκα. Προσωπικά έχω εμπειρία σαν αυτή του βασικού ήρωα, με την ασθένεια του, νομίζω όμως ότι δεν με έκανε να συμπεριφερθώ διαφορετικά. Μου υπενθύμισε πράγματα που ήδη υπήρχαν μέσα μου και στο μυαλό μου, άσχετα που δεν μπορούσα να τα ακολουθήσω. Ήταν μια ασθένεια δικού μου ανθρώπου. Το θέμα είναι πως όποια κι αν είναι η έκβαση, νομίζω ότι κάποια στιγμή επανέρχεσαι σε αυτό που ήθελες. Δηλαδή σε καταπίνει η καθημερινότητα».

«Ο γιος μου είναι ενθουσιασμένος με τη σειρά. Τον ρώτησα κάποια στιγμή και του είπα: "Γιώργο, θεωρείς ότι η Σοφία μοιάζει με την Μπέλα" και μου είπε: Όχι, μοιάζει με την μαμά σου;" τον ρώτησα μετά, ελπίζοντας εκεί να μου πει ναι και μου είπε πάλι: "Όχι, δεν είσαι ούτε όπως είσαι μέσα στο σπίτι" μου είπε αν και εγώ από εκεί άντλησα» είπε στο τέλος η Βίβιαν Κοντομάρη.

Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδια έξω από την Πανεπιστημιούπολη - Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε ΜΑΤ, ζημιές σε αυτοκίνητα

Φασούλας για το διαζύγιο με ΠΑΟΚ: «Μου έσπασαν το αυτοκίνητο, πετούσαν τσιμεντόλιθους στο σπίτι της μάνας μου» - Βίντεο

Η ΕΦ.ΣΥΝ ξέθαψε παλιά άρθρα του Κασσελάκη: Ήθελε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και μειώσεις μισθών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης