10 τηλεοπτικοί ρόλοι που αγαπήθηκαν - Πού «βρίσκονται» σήμερα οι ηθοποιοί

10 τηλεοπτικοί ρόλοι που αγαπήθηκαν - Πού «βρίσκονται» σήμερα οι ηθοποιοί

Τι κάνουν σήμερα η «Λιλίκα Καλλίτση» από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη», η «Ματίνα Μανταρινάκη» από το «Κωνσταντίνου κι Ελένης» και άλλοι αγαπημένοι ηθοποιοί

10-tileoptikoi-roloi__1_
Οι σειρές που έχουν κυκλοφορήσει στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, δεν σημείωσαν επιτυχία, μόνο λόγω της πλοκής τους ή της σκηνοθεσίας τους. Σημαντικό κριτήριο είναι το καστ που έχει επιλεχθεί, αλλά σίγουρα και οι ρόλοι που θα αναλάβει ο κάθε ηθοποιός. 

Ανάμεσα σε αυτούς, σίγουρα κάποιοι έχουν ξεχωρίσει, με τις ατάκες τους να ακούγονται μέχρι σήμερα, ενώ δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που «κατέκτησαν» το κοινό με έναν τους ρόλο, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ταυτιστούν μόνο με αυτόν. 

Παρακάτω, ακολουθούν ρόλοι που έχουν μείνει αξέχαστοι στους τηλεθεατές μέχρι σήμερα. Πού βρίσκονται οι ηθοποιοί πλέον;

Μαρούσκα Μαλένγκα από τη σειρά «Δύο Ξένοι» - Καλλιόπη Ταχτσόγλου

Ανάμεσα στους ρόλους που ξεχώρισε σίγουρα το κοινό από την τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι» ήταν εκείνος της βοηθού της Ντένης Μαρκορά ή αλλιώς της Μαρούσκας Μαλένγκα.
Κλείσιμο
μαρουσκαα
Η Καλλιόπη Ταχτσιόγλου, η οποία την υποδύθηκε, έχει αποτραβηχτεί πλέον, από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν διαθέτει καν social media. Ωστόσο, συνεχίζει να ασχολείται με το θέατρο.

Στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για εκείνη, ενώ η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της ήταν το 2017, σε μια διάλεξη με θέμα «Το θέατρο ως παιδεία».
Το θέατρο ως παιδεία (Καλλιόπη Ταχτσόγλου)

Σωσώ απο τη σειρά «Εγκλήματα» - Καίτη Κωνσταντίνου

Το 1998, όταν έκαναν πρεμιέρα τα «Εγκλήματα», δεν περίμενε κανείς να σημειώσουν τέτοια επιτυχία. Οι ηθοποιοί που συμμετείχαν αναμφίβολα αγαπήθηκαν από το κοινό, με τον ρόλο της Σωσώς να είναι ανάμεσα σε εκείνους που ξεχώρισαν οι τηλεθεατές, με τις ατάκες της να μένουν αξέχαστες.
images
Η Καίτη Κωνσταντίνου, που υποδύθηκε τον ρόλο της Σωσώς, παραμένει ενεργή στον χώρο της υποκριτικής και δεν έχει πάψει μέχρι και σήμερα να ασχολείται με το θέατρο.

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε μια θεατρική παράσταση με τη Λυδία Φωτοπούλου, ενώ δίνει συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

σωσω
Λιλίκα Καλλίτση από τη σειρά «Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» - Κωνσταντία Χριστοφορίδου

Ένας από τους ρόλους που έκαναν την Κωνσταντία Χριστοφορίδου να αγαπηθεί τόσο από το κοινό, ήταν εκείνος στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη».

λιλικα
Η ηθοποιός υποδυόταν τη «Λιλίκα Καλλίτση», έναν χαρακτήρα που έχει μείνει αξέχαστος στο μυαλό των τηλεθεατών. Τόσο η εκρηκτική της εμφάνιση, όσο και το... «βιογραφικό» που παρουσίαζε μαζί με την «Κολιάτσου» ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά που έκαναν τον ρόλο της να αρέσει τόσο.

Η ηθοποιός διατηρεί μια ενεργή παρουσία στα social media και φροντίζει να κρατά επικοινωνία με το κοινό της. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια απέχει από τον χώρο της υποκριτικής, καθώς έχει αφιερωθεί στα παιδιά της.

Δεβόρα από τη σειρά «Εκείνες κι εγώ» - Νίκη Σερέτη

Σχεδόν 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία της δημοφιλούς σειράς με τον Γιάννη Μπέζο, ένας ρόλος που σίγουρα θα θυμούνται ακόμα οι τηλεθεατές, είναι εκείνος της Δεβόρας.
debora

Άλλωστε, αυτός ήταν που σύστησε τη Νίκη Σερέτη στο τηλεοπτικό κοινό. Η ηθοποιός έκτοτε, έκανε κι άλλες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, ενώ συνεχίζει να ασχολείται με το θέατρο.

Μάλιστα, δίνει συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ενώ διατηρεί μια ενεργή παρουσία στα social media, όπου και μοιράζεται υλικό με το κοινό της.

0005_NIKI_SERETI_3182023
Φωτογραφία: NDPPHOTO
Βάνα Δάγκα από τη σειρά «Μεν και Δεν» - Άννα Κουρή

Η ηθοποιός Άννα Κουρή υποδύθηκε τον ρόλο της «Βάνας Δάγκα» στην επιτυχημένη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν» και φρόντισε να μείνει αξέχαστη στο κοινό. Τόσο εκείνη, όσο και το σκυλάκι της, η Τερέζ.

dagga
Έκτοτε, η ηθοποιός κάνει επιλεκτικές επαγγελματικές επιλογές και σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Σε συνέντευξή της τον Απρίλιο του 2023, είχε δηλώσει πως ο ρόλος της «Βάνας Δάγκα» τη στοίχειωσε.

«Οι παραγωγοί νόμιζαν ότι είμαι η Βάνα Δάγκα, με στοίχειωσε ο ρόλος αυτός», είχε πει, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχε τις ανάλογες επαγγελματικές προτάσεις. Πλέον, ασχολείται κυρίως με το θέατρο.
κουρ_cleanup
Νικόλας από τη σειρά «Κωνσταντίνου κι Ελένης» - Στέργιος Νένες

Μετά τον ρόλο που τον έκανε γνωστό στους τηλεθεατές, εκείνον του Νικόλα στη σειρά «Κωνσταντίνου κι Ελένης», ο Στέργιος Νένες αποφάσισε πως θέλει να δουλέψει πίσω από τις κάμερες.
nikolas_2

Έναν χρόνο μετά το τέλος της σειράς, εργαζόταν στο ριάλιτι «Μπαρ» του MEGA και στη συνέχεια, εργάστηκε στον πρώτο κύκλο της «Φάρμας», σε τρεις σεζόν του «MasterChef», στο «Asia Express» και το «Globetrotters».
νενες
Φιόνα από το «Κωνσταντίνου κι Ελένης» - Λίλιαν Αρχοντή

Η «Φιόνα» υπήρξε κι εκείνη μια από τις μοναδικές αγάπης του «Μάνθου Φουστάνου» στην πετυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».
fiona_manthos93ρ
Τα χρόνια πέρασαν κι η Λίλιαν Αρχοντή αφιερώθηκε στην κόρη της, η οποία μάλιστα, ακολουθεί τα βήματά της. Ήταν άλλωστε, κι εκείνη γνωστή από τον ρόλο της Μπουλίτσας στο «Καφέ της Χαράς».

Δεν αναλαμβάνει πλέον, τηλεοπτικούς ρόλους, όμως εργάστηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Ωστόσο, δεν παρέμεινε για πολύ εκεί. Συχνά, κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ έχει επίσης, μια ενεργή παρουσία στα social media για να επικοινωνεί με το κοινό της.
201707221904260_9695_XRISTINA_IOYSTINA_ARXONTI_LILIAN_ARXONTI_2272017
Με την κόρη της, Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή (Φωτογραφία: NDPPHOTO)
Αχιλλέας από τη σειρά «50-50» - Θάνος Τοκάκης

Ο Θάνος Τοκάκης, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Αχιλλέα» στη δημοφιλή σειρά του Mega κι έγινε διάσημος για το «ξύλο» που έτρωγε από τον «Νικηφόρο» (Πέτρο Φιλιππίδη)συνεχίζει κανονικά την πορεία του στην υποκριτική.

axilleas_50_50_simera_cleanup
Έχει συμμετάσχει σε ταινίες, αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Βίκυ Παπαδοπούλου, η οποία συμμετείχε στη σειρά «Κρατάς μυστικό;». Και οι δύο κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

τοκα_κης
Βίκυ Παπαδοπούλου - Θάνος Τοκάκης (Φωτογραφία: NDPPHOTO)
Πολυμενέας από τη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» - Κώστας Φλωκατούλας

Ο Κώστας Φλωκατούλας έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο του φιλάργυρου παντοπώλη, Τάσου Πολυμενέα στην κωμική σειρά «Το καφέ της Χαράς».

πολυμενεας
Στη συνέχεια, ακολούθησαν κι άλλες επιτυχημένες συνεργασίες στο θέατρο και στην τηλεόραση. Τη σεζόν 2019-2020 επέστρεψε και πάλι ως «Τάσος Πολυμενέας» στο καστ της σειράς «Το καφέ της Χαράς», ενώ το 2021 συμμετείχε την καθημερινή σειρά του ΕΡΤ1 «Ποιος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου».

Πλέον, ο ηθοποιός κρατά χαμηλό προφίλ και προστατεύει τη ζωή του από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν κάνει σχεδόν ποτέ, δημόσιες εμφανίσεις.
FLOKATOYLAS
Φωτογραφία: NDPPHOTO
Ματίνα Μανταρινάκη από τη σειρά «Κωνσταντίνου κι Ελένης» - Καλλιρόη Μυριάγκου

Μετά τον ρόλο της «γεροντοκόρης» Ματίνας Μανταρινάκη στη σειρά «Κωνσταντίνου κι Ελένης», η Καλλιρόη Μυριάγκου δεν ανέλαβε τηλεοπτικές δουλειές.
μανταρινακη
Συνέχισε την καριέρα της στο θέατρο, καθώς δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να αναλώνεται σε κάποιον τηλεοπτικό ρόλο, επαναλαμβάνοντας τα όσα είχε ήδη κάνει.

Η ηθοποιός δεν διατηρεί social media, καθώς πιστεύει ότι της τρώνε χρόνο από τη ζωή της, ενώ σπάνια δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

καλλιροη_cleanup
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης