Η Ντόλι Πάρτον κάνει στροφή στην καριέρα της - Η διασκευή του «Wrecking Ball» της Μάιλι Σάιρους

Η Ντόλι Πάρτον κάνει στροφή στην καριέρα της - Η διασκευή του «Wrecking Ball» της Μάιλι Σάιρους

Η 77χρονη απολαμβάνει τη νέα μουσική της περιπέτεια

parton-maily
Η Ντόλι Πάρτον, η εμβληματική τραγουδίστρια της country μουσικής, επιχειρεί να εισέλθει στο είδος του rock 'n' roll με το 49ο προσωπικό στούντιο άλμπουμ της, με τίτλο «Rockstar».

Παρά την καριέρα της που ξεκινά από το 1956, όταν ήταν μόλις 10 ετών, αγκαλιάζει μια νέα μουσική κατεύθυνση. Η Πάρτον κυκλοφόρησε πρόσφατα μια διασκευή του «Wrecking Ball» της Μάιλι Σάιρους στο πλαίσιο της καμπάνιας προώθησης του άλμπουμ. Αυτή η μετάβαση στη ροκ έρχεται μετά την αξιοσημείωτη επιτυχία που σημείωσε στη μουσική country με 44 top 10 country άλμπουμ και 110 singles που κατέκτησαν τα charts της καριέρας της.


Η 77χρονη μουσικός φαίνεται να απολαμβάνει αυτή τη νέα μουσική περιπέτεια. Συνεργάστηκε με μια σειρά από ροκ καλλιτέχνες, όπως οι Anne και Nancy Wilson των Heart, ο Rob Halford των Judas Priest, ο Nikki Sixx και ο John 5 των Motley Crue, ο Sting, ο John Fogerty, η Stevie Nicks των Fleetwood Mac, ο Richie Sambora, ο Steven Tyler των Aerosmith και πολλοί άλλοι. Το ταξίδι της στη ροκ εμπνεύστηκε από την επιθυμία της να εξερευνήσει ένα διαφορετικό μουσικό στυλ μετά την ένταξή της στο Rock & Roll Hall of Fame, μια αναγνώριση που αρχικά την προβλημάτισε, αλλά τελικά την αγκάλιασε.

Aκούστε τη διασκευή του «Wrecking Ball»
Dolly Parton - Wrecking Ball (Audio) ft. Miley Cyrus
Το «Rockstar» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου και η Ντόλι Πάρτον ετοιμάζεται για αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην ένδοξη καριέρα της.

Ειδήσεις σήμερα:

Διάγγελμα Μπάιντεν: Ο τρόμος και η τυραννία της Χαμάς και του Πούτιν θέλουν να αφανίσουν μια γειτονική δημοκρατία - Δείτε βίντεο

Διέρρηξαν το σπίτι του Καλλιάνου - Ανέβασε βίντεο 15 λεπτών δείχνοντας τα χαρακτηριστικά του δράστη

Τα τρανς και plus μοντέλα έριξαν τις πωλήσεις στη Victoria's Secret - Στροφή ξανά στα σέξι «αγγελάκια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης