Ιλένια Ουίλιαμς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: Εννοείται ότι θα μιλήσουμε και θα χαιρετηθούμε αν βρεθούμε έξω

Ιλένια Ουίλιαμς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: Εννοείται ότι θα μιλήσουμε και θα χαιρετηθούμε αν βρεθούμε έξω

Έχουμε και ένα σκύλο, δήλωσε η τραγουδίστρια για τον πρώην σύντροφό της 

williams_-_ouggarezos
Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε δηλώσεις η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία μίλησε για την πιθανότητα να επιστρέψει τηλεοπτικά και το διάστημα που ο πρώην σύντροφός της, Δημήτρης Ουγγαρέζος, έχασε τη μητέρα του.

Σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση, η Ιλένια Ουίλιαμς απάντησε: «Δεν κλείνω την πόρτα. Κάποτε ήμουν πιο αυστηρή κι έλεγα όχι δεν θέλω. Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις, ωστόσο δεν ευδοκίμησε. Δεν το κλείνω όμως. Όταν ξεκίνησα εγώ και είχαμε τότε τα πάνελ και καλούμασταν να πάρουμε θέση σε διάφορα θέματα, όταν έπρεπε να πω μια άποψη που μπορεί να δυσαρεστούσε κάποιον, ζοριζόμουν».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwd0ne7nohht)

«Δόξα τω Θεώ, μια χαρά» είπε σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Τέλος, αναφορικά με τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου ότι όταν πέθανε η μητέρα του νόμιζε ότι θα παντρευτεί την τραγουδίστρια, ενώ το ζευγάρι είχε χωρίσει, η ίδια σχολίασ: «Δεν έχω να σου πω κάτι για αυτό. Την έχω ζήσει εκείνη την εποχή και περίοδο. Έζησα κι εγώ πρόσφατα κάτι αντίστοιχο με το θέμα της απώλειας. Το καταλαβαίνω απόλυτα όλο αυτό. Έχουμε και ένα σκύλο. Εννοείται ότι θα μιλήσουμε και θα χαιρετηθούμε αν βρεθούμε έξω».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή νομίζοντας ότι παντρεύομαι με την Ιλένια Ουίλιαμς. Όταν καταλάβαμε ότι πρέπει να χωρίσουμε, έκανα το εξής. Ήταν Σάββατο και μου λέει η μάνα μου ότι χάλασε η τηλεόραση. Πήγα τη Δευτέρα και το είπα στον αέρα για να ξεθυμάνει. Δεν έφτιαξα την τηλεόραση της μητέρας μου για να μην μάθει τον χωρισμό μου με την Ιλένια».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Τα τούνελ της Χαμάς θα γίνουν το μεγαλύτερο νεκροταφείο του κόσμου», λένε οι Ισραηλινοί πριν την εισβολή στη Γάζα

Άγιος Παντελεήμονας: Έπιασαν Σύρο με μαχαίρι και κοράνι σε εκκλησία - Άρχισε να φωνάζει «Allahu Akbar»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο «επισκέπτης» και η «επτάψυχη γάτα» της Χαμάς υπ' αριθμόν ένα στόχοι του Τελ Αβίβ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης